Κατηγορίες
Διάφορα

Οι επαναληπτικοί του Champions League στο “Barok” Coffee-Bar!

Οι προημιτελικοί του Champions League επανέρχονται σήμερα με τα ματς Λέστερ – Ατλέτικο Μαδρίτης  και Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, δύο αναμετρήσεις που θα παρακολουθήσετε στο ποδοσφαιρικό στέκι του κέντρου της Βέροιας (στην πιάτσα των ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή), το “Barok” Coffee-Bar!

Ρεάλ-Μπάγερν

Η «βασίλισσα» πήγε στη Βαυαρία, έκανε την ανατροπή (2-1) και πήρε το προβάδισμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Στη Μπάγερν πιστεύουν πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και με τον Λεβαντόφσκι αυτή τη φορά να δηλώνει παρών τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Λέστερ-Ατλέτικο
Την ίδια ώρα με το μεγάλο ντέρμπι στο Μπερναμπέου, στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί ένα άλλο αμφίρροπο παιχνίδι. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ είναι έτοιμη για άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία της καθώς θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο γήπεδό της. Με το 1-0 του πρώτου αγώνα, οι ροχιμπλάνκος έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα ωστόσο απέναντι στην απρόβλεπτη Λέστερ του Σέικσπιρ, κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι έχει πει την τελευταία της λέξη στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected