Κατηγορίες
Basket

Έκανε το 1-0

Με καλή άμυνα και πέντε διαφορετικούς πρωταγωνιστές στην επίθεση ο ΠΑΟΚ νίκησε σχετικά άνετα το Λαύριο στην Πυλαία (82-65), άνοιξε το σκορ σε αυτή τη σειρά της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Α1 και με μία ακόμα νίκη το Σάββατο εκτός έδρας θα περάσει στην επόμενη φάση, όπου περιμένει ο Άρης. Αν νικήσει το Λαύριο, τότε η σειρά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Το Λαύριο, που την τελευταία διετία δυσκολεύει πολύ τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, έδειξε διατεθειμένο στην αρχή να κάνει το ίδιο και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη. Στο 8′ προηγήθηκε με 17-9, αλλά από εκεί και μετά ο “δικέφαλος” άρχισε να συνέρχεται και να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Μετά τις διορθωτικές κινήσεις του Σούλη Μαρκόπουλου από τον πάγκο κάλυψε τη διαφορά μέσα σε μόλις δύο λεπτά και μετά με ένα σερί 13-0 που έτρεξε μεταξύ 15′ και 18′ ξέφυγε με 40-26 και… αυτό ήταν.

Το Λαύριο δεν είχε κάποιο σταθερό σημείο αναφοράς στην επίθεση, οι Γκρέι και Μπολντς μόνο σποραδικά απειλούσαν, έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερνε χωρίς πολύ κόπο να διατηρεί την υπέρ του διαφορά. Όταν μάλιστα από κάποια στιγμή και μετά πήρε… φωτιά και ο Σόμπι, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα και η νίκη ήρθε καθαρά και με άνεση.

περισσότερα στο basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected