Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Έπαιξαν για έναν ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΠΟ στο Ροδοχώρι και μοίρασαν χαμόγελα! (photos)

Για μια ακόμη χρονιά, το ποδοσφαιρικό τουρνουά για το “Χαμόγελο του Παιδιού” ήταν το σημείο αναφοράς στο Ροδοχώρι!

Η ομάδα του χωριού, μαζί με τους Παλαίμαχους του Εδεσσαϊκού, της Αλεξάνδρειας και τον Παλλαλιακό έπαιξαν για τον σπουδαίο σκοπό και έδωσαν άπλετη χαρά σε έναν σύλλογο που παρά την οικονομική συγκυρία, κρατά ψηλά τη σημαία της στήριξης και αγάπης στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα του Παλλαλιακού, που έκανε την τιμή να αποδεχτεί την πρόσκληση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, είναι ένας σύλλογος που δίνει το παρόν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και αυτό από μόνο του αποτελεί μία πολύ σπουδαία πρωτοβουλία των ανθρώπων που τον ίδρυσαν.

Χαρακτηριστική ήταν σήμερα η παρουσία του ηθοποιού Τάσου Βαμβακίδη αλλά και του τραγουδιστή Αλέξη Παρχαρίδη, ενώ στα ιδρυτικά μέλη φιγουράρουν τα ονόματα των Μίλτου Ανδρεανίδη, Μπάμπη Ιορδανίδη, Λάζαρου Ιωαννίδη, Ματθαίου Τσαχουρίδη κ.α.

Όπως κάθε χρόνο και παρά τις καιρικές συνθήκες, ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του τον σκοπό ενώ σημαντική ήταν και η προπώληση των εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περίπου 1.000 για τις ανάγκες του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Για την ιστορία, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου σημείωσε δύο νίκες με την ΑΕ Αλεξάνδρειας και τον Παλλαλιακό, οι “πράσινοι” επικράτησαν με 2-1 του Εδεσσαϊκού ενώ το συγκρότημα από την Πέλλα πήρε τη νίκη κόντρα στον Παλλαλιακό.

Οι διαιτητές που τίμησαν με την παρουσία τους το Τουρνουά ήταν οι κ.κ. Κελεσίδης, Τριανταφυλλίδης και Ζαχαριάδης

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο rodochoritis :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected