Γ Εθνική / Τοπικά

Επιστροφή στη δράση!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας επανέρχεται σε δράση με εκτός έδρας ματς, όπου θα αντιμετωπίσει στο Λουτράκι την τοπική ομάδα.

Οι “βυσσινί” βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμοι με τον Παναρκαδικό), εννιά βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού της τελευταίας ομάδας. Είναι πλέον εδώ και αρκετές αγωνιστικές άνετοι βαθμολογικά, αλλά επιδιώκουν να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στα ματς που απομένουν και να τερματίσουν όσο πιο ψηλά στην τελική βαθμολογία.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, το κυριακάτικο ματς θα είναι το τελευταίο φετινό εκτός έδρας για την αμαλιαδίτικη ομάδα! Αφού στη συνέχεια θα έχει δυο σερί εντός έδρας (με Παναρκαδικό και Τσικλητήρα Πύλου), έπειτα ρεπό την προτελευταία αγωνιστική, και ξανά εντός έδρας (με Θήβα) την τελευταία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με τα ως τώρα δεδομένα, το σύνολο σχεδόν των παικτών είναι στη διάθεση του τεχνικού Λάζαρου Σέμου. Πλην του στρατευμένου Γιάννη Ντάβαρη, όπως και του απόντα από την αρχή της σεζόν Θανάση Νικολόπουλου (που αρχικά έβγαλε σοβαρό πρόβλημα στους χιαστούς συνδέσμους στις αρχές της προετοιμασίας κι έπειτα στρατεύθηκε). Ενώ ο άλλος απόντας από τις αρχές κιόλας της προετοιμασίας κι αυτός, επίσης με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, Λάμπης Μαρκόπουλος, μετά την εγχείρηση και τους αρκετούς μήνες αποθεραπείας που χρειάστηκαν, επανήλθε σε πλήρεις προπονητικούς ρυθμούς εδώ κι ένα μήνα περίπου. Μάλιστα, στα τελευταία ματς έχει επανέλθει και στη 18άδα (σε τρία από αυτά). Σε ένα από τα επόμενα ματς, θα πάρει – εκτός απροόπτου – και χρόνο συμμετοχής.

Είναι ξανά διαθέσιμοι (σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο ματς με Παναχαϊκή), ο Μπαρδούσης που εξέτισε μια αγωνιστική κι ο Μπουτσικάκης που δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected