Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η “Γιούβε” δεν αποδείχτηκε Παρί!

Η Γιουβέντους δεν… έπαθε Παρί!

Υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ της 3-0 από τον πρώτο ημιτελικό, και «σφράγισε το εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Champions League. Για 12η φορά στην ιστορία της.

Η Μπαρτσελόνα ήξερε, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, ότι το έργο της είναι πολύ δύσκολο. Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Το σερί της με 15 νίκες σε ισάριθμες, εντός έδρας, αναμετρήσεις για τη διοργάνωση σταμάτησε απέναντι στη «βέκια σινιόρα». Η οποία,  απόλυτα δίκαια θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής.

Για έναν ακόμα αγώνα, σε ατομικό επίπεδο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν βγήκε νικητής από τη μονομαχία με τον Λιονέλ Μέσι. Ο 39χρονος όποτε χρειάστηκε είπε, όπως και στους συμπαίκτες του, όχι στον «Λέο».

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (78′ Μασεράνο), Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (58′ Αλκάθερ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (83′ Λεμινά), Ντιμπάλα (75′ Μπαρτσάλι), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (88′ Ασαμόα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected