Κατηγορίες
Διάφορα

Το μεγάλο ματς του “Καμπ Νου” και το Μονακό – Ντόρτμουντ στο “Barok” Coffee-Bar!

Ρεάλ και Ατλέτικο βρίσκονται στην 4άδα του Champions League, την οποία θα συμπληρώσουν οι Μονακό και Γιουβέντους, αν Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα δεν κάνουν μεγάλες ανατροπές. Δύο μεγάλα ματς που θα απολαύσετε απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια!

Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, οι Ρεάλ και Ατλέτικο, πήραν το βράδυ της Τρίτης την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League, με την 4άδα να συμπληρώνεται απόψε σε Μονακό και Βαρκελώνη.

Μονακό και Γιουβέντους είναι τα φαβορί για την πρόκριση, καθώς η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε νικήσει 3-2 την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ και αυτή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε επικρατήσει 3-0 στο Τορίνο της Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πάντως πως στην φάση των “16” και η Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα είχα προκριθεί αν και είχαν χάσει το πρώτο ματς, αλλά οι περιπτώσεις διαφέρουν μεταξύ τους, καθώς την πρώτη είχε νικήσει η Μπενφίκα στη Λισαβόνα με 1-0, ενώ την δεύτερη η Παρί Σεν-Ζερμέν στο Παρίσι με 4-0!

Μονακό – Ντόρτμουντ

Για πρώτη φορά στην ιστορία Ντόρτμουντ και Μονακό τέθηκαν αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την προηγούμενη εβδομάδα, με τους Μονεγάσκους να επικρατούν 3-2 στην Βεστφαλία, σε ένα ματς που αναβλήθηκε την Μ.Τρίτη (λόγω έκρηξης κοντά στο πούλμαν του γερμανικού συλλόγου) και διεξήχθη τη Μ.Τετάρτη.

Η Μπορούσια βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για 8η φορά και οι Μονεγάσκοι για 6η, ενώ διεκδικούν θέση στα ημιτελικά για 5η και 4η φορά, αντίστοιχα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει μία πολύ σημαντική απουσία, καθώς ο Φαμπίνιο είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες είναι οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Μποσίλια και Καρίγιο.

Όσον αφορά στον Τόμας Τούχελ, δεν υπολογίζει στους Μπάρτρα, Γκέτσε και Σέρλε, δεν είναι 100% έτοιμοι οι Ντουρμ και Ρόντε, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει ο Ρόις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected