Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο πλευρό της τοξοβολίας ο Ηλίας Ψινάκης. Τσακίρογλου: «Είμαι σίγουρος για την επιτυχία»

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης, εκεί όπου φιλοξενείται το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Τοξοβολίας, το “Marathon European Youth Cup 2017”, από την Δευτέρα του Πάσχα (17/04) έως και το προσεχές Σάββατο (22/04).

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο Στάδιο θέλοντας να στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες: «Ο Μαραθώνας θα στέκεται πάντα κοντά σε κάθε μεγάλη διοργάνωση. Νιώθουμε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Είμαστε σίγουροι πως όλοι οι αθλητές θα ευχαριστηθούν τους αγώνες και θα απολαύσουν την υπέροχη φιλοξενία μας».

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορική περιοχή του Μαραθώνα υποδέχεται αγώνα τοξοβολίας καθώς και το 2015 ο Μαραθώνας φιλοξένησε με απόλυτη επιτυχία το Ευρωπαϊκό γκραν πρι.

Τσακίρογλου: «Είμαι σίγουρος για την επιτυχία»

Οι ξένες αποστολές είναι απόλυτα ευχαριστημένες από τις συνθήκες και τη φιλοξενία που συνάντησαν στο Μαραθώνα, με τον τεχνικό διευθυντής του αγώνα και αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τοξοβολίας Τούρκος Χακάν Τσακίρογλου να δηλώνει:

«Βρίσκομαι για δεύτερη φορά στον Μαραθώνα καθώς είχα έρθει και στο Ευρωπαϊκό γκραν πρι που πραγματοποιήθηκε το 2015. Η διοργάνωση εξελίσσεται πολύ καλά και υπάρχουν και πολύ καλές επιδόσεις. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για αγώνες. Είμαι σίγουρος πως, όπως το 2015, έτσι και αυτή η διοργάνωση θα είναι επιτυχημένη για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η οργανωτική επιτροπή δουλεύει πραγματικά σκληρά με έμπειρους ανθρώπους όπως η Έβελιν Παπαδοπούλου και η Μαρία Κυριλλοπούλου που γνωρίζουν πώς και τι πρέπει να κάνουν».

Χορηγοί – υποστηρικτές του “Marathon European Youth Cup 2017” είναι: ο Δήμος Μαραθώνος, η Περιφέρεια Αττικής, το Υπουργείο Τουρισμού, η alcatel enjoy.now, τα Coffee Island, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, το Ίδρυμα Δημ. & Λίλης Σταυροπούλου, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα, η Performance 22.

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων φιλοξενείται στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης από την Δευτέρα (17/04) μέχρι και το Σάββατο (22/04), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, όλες τις ημέρες της διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected