Κατηγορίες
Αθλήματα

Η τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων με τη συμμετοχή του Φίλιππου Βέροιας

Πρώτη νίκη για τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ, «2 στα 2» για ΑΕΣΧ Πυλαίας, Φίλιππο Βέροιας, Πανελλήνιο και πρόκριση στην Β΄φάση. Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ πήρε το ματς πρόκρισης κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, ενώ ο Πανελλήνιος νίκησε άνετα τον Φίλιππο.

Ξεκίνησε χθες η 37η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων με την συμμετοχή 8 σωματείων σε συνδιοργάνωση της ΟΧΕ με τον Δήμο Λεβαδέων.

Στο πρώτο ματς της δεύτερης ημέρας ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. επικράτησε 37-16 του ΑΟ Κοζάνης, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι η ΑΕΣΧ Πυλαίας νίκησε 31-18 τον ΓΑΣ Καματερού -ανεβάζοντας την αποδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο- και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση, μεταφέροντας μάλιστα δύο πόντους. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας ο Φίλιππος επικράτησε 25-20 της ΧΑΝΘ και… έκλεισε θέση για την επόμενη φάση. Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τους πρωϊνούς αγώνες ο Πανελλήνιος επιβλήθηκε 34-25 του ΓΣ Χανίων και πέρασε στην επόμενη φάση.

Στα απογευματινά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ επικράτησε 24-20 του ΓΑΣ Καματερού και προκρίθηκε στην Β΄φάση, ενώ ο Πανελλήνιος νίκησε άνετα 30-16 τον Φίλιππο και πήρε την πρωτιά του ομίλου, αλλά και δύο βαθμούς για την επόμενη φάση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α’ όμιλος

Πανελλήνιος ΓΣ 6

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας 4

ΧΑΝΘ 0

ΓΣ Χανίων 0

Β’ όμιλος

ΑΕΣΧ Πυλαίας 4

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. 4

ΓΑΣ Καματερού 2

ΑΟ Κοζάνης 0

δείτε τους πόντους των παικτών ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected