Basket

Πάλεψε αλλά η Φενέρ βρήκε και πάλι τον δρόμο…

Ο Παναθηναϊκός παρότι πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Φενέρ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 75-80 στον δεύτερο αγώνα των playoffs της Ευρωλίγκας και με το 2-0 υπέρ των Τούρκων και τη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη μειώνονται οι πιθανότητες πρόκρισης.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ παρότι βρέθηκε να προηγείται στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα ακόμα και με 3 πόντους δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη της Φενέρμπαχτσε στην επίθεση και ηττήθηκε για δεύτερη σερί φορά στην έδρα του, ελαχιστοποιώντας πλέον τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν για μία ακόμα φορά ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 25 πόντους, ενώ από πλευράς “Πρασίνων” ο Μάικ Τζέιμς ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα στα δύσκολα χάρη στους 22 πόντους του.

ανάλυση του αγώνα στο basketblog.gr

Παναθηναϊκός (Τ. Πασκουάλ): Σίνγκλετον 14 (1), Νίκολς, Ρίβερς 8 (2), Τζέιμς 22 (3), Φώτσης 3 (1), Παππάς 5 (1), Φελντέιν, Γκιστ 6, Μπουρούσης 13 (1), Καλάθης 4.
Φενέρμπαχτσε (Ζ. Ομπράντοβιτς): Ούντο 22, Άντιτς 3 (1), Μπογκντάνοβιτς 25 (5), Σλούκας 5 (1), Βέσελι 2, Κάλινιτς 7 (1), Ντίξον 14 (3), Ντατόμε 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected