Κατηγορίες
Basket

Άθλος Αλεξάνδρειας – Πιερικός Αρχέλαος 62-42

Με μια σπουδαία εμφάνιση που σφραγίστηκε από μια νίκη με μεγάλη διαφορά στο τελικό σκορ, η ομάδα Μίνι αγοριών του Άθλου επικράτησε του Πιερικού-Αρχελάου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 19/4/2017.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο αήττητες μέχρι σήμερα ομάδες του 1ου ομίλου ο Άθλος Αλεξάνδρειας αποδίδοντας εξαιρετικά κυρίως στο 2ο και στο 4ο δεκάλεπτο,πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 62-42.

Η ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας απέναντι σε ένα αντίπαλο που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, έδειξε ότι ανεβαίνει επίπεδο και μπορεί να κοιτάει ψηλότερα για την επόμενη σεζόν στο παιδικό πρωτάθλημα.

Βασική προϋπόθεση παραμένει βέβαια η συνέχιση της σκληρής καθημερινής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις σε συνδυασμό με τη σεμνότητα που πρέπει επίσης να παραμείνει ως χαρακτηριστικό των αθλητών και των προπονητών της Ακαδημίας Άθλος.

Η αήττητη μέχρι στιγμής ομάδα του Άθλου αντιμετωπίζει την Κυριακή 23/4/2017 για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου την ομάδα της ΑΚΕ Πιερίας στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στις 12.00 π.μ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-18, 29-20,40-33,62-42

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected