Κατηγορίες
Basket

Η παρουσία της Ακαδημίας “Άθλος” Αλεξάνδρειας στο Φεστιβάλ Μίνι Μπάσκετ (photos)

Μια εκπληκτική εμπειρία έζησαν την Πέμπτη 20/4, πρώτη μέρα του τριήμερου διεθνούς φεστιβάλ Μίνι Μπάσκετ, οι αθλητές του Άθλου Αλεξάνδρειας που έδωσαν το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Μουσική, μπαλόνια, πολλοί αγώνες που διεξαγόταν παράλληλα σε τρία τερέν, τηλεοπτική κάλυψη, συνέθεταν μια γιορτή του Μπάσκετ στην οποία συμμετέχουν πάνω από 40 ομάδες και 400 αθλητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Ο Άθλος παίρνει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτή τη διεθνή συνάντηση τμημάτων υποδομής κορυφαίων συλλόγων και φέτος μάλιστα συμμετέχει με δυο ομάδες μια με αθλητές γεννημένους το 2005-06 και μια στη κατηγορία γεννημένων 2006-07.

Η φετινή διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΘ και χαίρει της υποστήριξης κορυφαίων χορηγών και συλλόγων της Θεσσαλονίκης.

Η μετακίνηση της αποστολής του Άθλου γίνεται καθημερινά από την Αλεξάνδρεια προς τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με τουριστικό λεωφορείο.

Την πρώτη μέρα των αγώνων ο Άθλος αντιμετώπισε στη κατηγορία γεννημένων 2006-07 την Ακαδημία ΔΕΚΑ του πρώην διεθνούς καλαθοσφαιριστή Ν. Χατζηβρέττα και τον Αίαντα Εύοσμου μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα στα τμήματα υποδομών.

Στη κατηγορία 2005-06 αγωνίστηκε απέναντι στους Μαχητές Πεύκων και την Σερβική ομάδα KRIS-KROS Pancevo του coach Vladimir Ilic που δίδαξε το περασμένο καλοκαίρι, καλεσμένος του κόουτς Αγγέλη, στο 3ο summer camp του Άθλου στην Αλεξάνδρεια.

Και στις δύο κατηγορίες ο Άθλος κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο στο αγωνιστικό μέρος με την απόδοση και την ομαδική δουλειά των αθλητών του, όσο και εξωαγωνιστικά με την οργάνωση και τις καινοτόμες δράσεις που χαρακτηρίζουν την Ακαδημία της Αλεξάνδρειας αλλά και για το ήθος και το ευ αγωνίζεσθε που διακατέχουν τις προσπάθειες των αθλητών και των προπονητών του Άθλου.

Την Παρασκευή 21/04 οι ομάδες του Άθλου θα βρίσκονται ξανά στη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Μπάσκετ.

περισσότερες φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected