Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βγήκε ο ισπανικός “εμφύλιος”!

Ρεάλ – Ατλέτικο και Μονακό – Γιουβέντους είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

H… συνήθεια που έγινε λατρεία! Ισπανικός εμφύλιος και πάλι αυτή τη φορά όχι στον τελικό, αλλά ένα… βήμα πριν από αυτόν. Οι δύο μαδριλένικες ομάδες θα κονταροχτυπηθούν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αυτή τη φορά για το εισιτήριο που οδηγεί στο Κάρντιφ.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να πάρουν… εκδίκηση για τους δύο χαμένους τελικούς και η «βασίλισσα» να περάσει στον τελικό και να πλησιάσει στο δωδέκατο κύπελλο πρωταθλητριών της ιστορίας της.

Στο άλλο ζευγάρι, η Μονακό θα υποδεχθεί πρώτα τη Γιουβέντους στο Πριγκιπάτο και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους παίκτες του ονειρεύονται τον αποκλεισμό της «μεγάλης κυρίας».

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι ποδοσφαιριστές της «Γιούβε», όμως, είναι στην καλύτερη φάση τους και θέλουν φέτος να κάνουν αυτό που δεν πέτυχαν κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο το 2015.

Τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών θα γίνουν 2-3 Μαΐου σε «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και «Λουί Ντε» και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 9-10 Μαΐου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου. Tυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης Μονακό – Γιουβέντους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected