Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-2

Ένα ακόμη τρίποντο, το 21ο φέτος για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων που επικράτησε με σκορ 2-0 της ΑΕ Χαρίεσσας και την επόμενη αγωνιστική έχει την ευκαιρία να πιάσει κορυφή, εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήθελε περισσότερο τη νίκη κι αυτό τελικά έπραξε, κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πέρασε από μια δύσκολη έδρα και πλέον ο τίτλος είναι στα χέρια των “πρασίνων”, καθώς με το 4×4 στα εναπομείναντα παιχνίδια, κατακτούν το πρωτάθλημα.

Το γρήγορο γκολ του Νίκου Κουντουρά (9′) “έλυσε” τα πόδια των φιλοξενούμενων και απλούστευσε την υπόθεση νίκη στη συνέχεια. Το εντυπωσιακό τέρμα του πρώην παίκτη του Καμπανιακού, χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με την ΑΕΧ να έχει στο διάστημα αυτό ένα καλό σουτ του Γραμματικού.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πιο πολύ τη μπάλα στα πόδια τους και να βγαίνουν με αξιώσεις στα καρέ του Ηλιάδη. Στο 58′ οι “πράσινοι” πέτυχαν και δεύτερο γκολ, το οποίο ήταν το 44ο φετινό για τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος για μια ακόμη φορά “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Στο 66′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-2, αλλά το πλασέ του Δάτση απέκρουσε ο Ιωακειμίδης, ενώ ο Κίτσας είχε άλλες δύο ακόμη καλές στιγμές για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του στον πίνακα των σκόρερς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Αργυρίου

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ., Δελητζάκης, Σταμάτης (72′ Διτσόλας), Ιωαννίδης Θ., Λύτης, Μουζάκι, Δάτσης, Στογιάννης, Γραμματικός, Κωστογλούδης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης, Αθανασιάδης, Τασίδης, Κουκουράκης, Ταταρίδης, Ζωγράφος (72′ Κιρκιλιανίδης), Πατατούκας (58′ Σούρλας Δ.), Σαμαράς, Κουντουράς, Κιτσας (84′ Μηνούδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected