B ΕΠΣ Ημαθίας

Τέλος σεζόν στον 1ο όμιλο, τα βλέμματα στην Αγία Βαρβάρα στον 2ο. Δείτε το pregame της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας για την 22η & 25η αγωνιστική αντίστοιχα

1ος όμιλος

Ολοκληρώνεται αύριο η σεζόν στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, όπου όλα έχουν κριθεί εδώ και δύο αγωνιστικές.

Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η Νίκη Αγκαθιάς, που θα περιμένει τον αντίπαλο της στο μπαράζ του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας, ενώ στην Α1 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Άρης Παλαιοχωρίου, που τερματίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οριστικά τρίτος είναι ο Φίλιππος Μελίκης, που υποδέχεται αύριο τους πρωτοπόρους του ομίλου ενώ στην 4η θέση ολοκληρώνει τη σεζόν η εξαιρετική ΑΕ Σχοινά.

Στη Β Ερασιτεχνική της περιόδου 2017/2018, θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ Κουλούρας που δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής (16.30) :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Θύελλα Σταυρού – ΑΕ Σχοινά

Φίλιππος Μελίκης – Νίκη Αγκαθιάς

Μακεδονικός Πλατάνου – Άρης Παλαιοχωρίου

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μέσης

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

2ος όμιλος

Με τα βλέμματα στραμμένα στην Αγία Βαρβάρα, συνεχίζεται την Κυριακή 23/4 ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο γηπεδούχος Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Νέα Γενεά Νικομήδειας, που “καίγεται” για τη νίκη, με την οποία θα κάνει και το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική, καθώς θα χρειάζεται στη συνέχεια έναν βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΠ Βέροιας για να “σφραγίσει” και τυπικά το ένα από τα δύο εισιτήρια.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Μακροχώρι με αντίπαλο την Ακαδημία Βέροιας και εκ των πραγμάτων, η ομάδα του Φίλιππου Πέιου θέλει μόνο το τρίποντο για να βρεθεί μια ανάσα από τη τρίτη συνεχόμενη άνοδο σε ισάριθμες σεζόν.

Τις λιγότερες πλέον πιθανότητες για την άνοδο έχει ο ΑΟ Μαρίνας, ο οποίος δεν εξαρτάται από τα δικά του…πόδια, καθώς για να κερδίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια, θα πρέπει να υποστούν απώλειες οι δύο πρωτοπόροι. Η ομάδα του Γιώργου Προδρόμου υποδέχεται αύριο τον Εθνικό Ράχης και με νίκη παραμένει στο κατόπι των δύο προπορευομένων, εφόσον βεβαίως αμφότερες προχωρήσουν με νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής (16.30) :

ΑΣ Πατρίδας – Μακεδόνας Βέροιας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

ΑΟ Μαρίνας – Εθνικός Ράχης

ΑΕΠ Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Δόξα Νάουσας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Ακαδημία Βέροιας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Ρεπό : Αριστοτέλης Νάουσας

Δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected