Super League 1

Αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, ο Ηρακλής το κατάφερε!

Το κίνητρο, η φλόγα και το πάθος κέρδισαν! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ηρακλής με τα γκολ των Περόνε και Μπαστακού… ανέτρεψε το ματς με τον Παναιτωλικό, νίκησε 2-1 και έμεινε στην Σούπερ Λίγκα!

Η ιστορία γράφεται από παρέες, από εκείνους που πάνε κόντρα στην λογική και ακολουθούν την καρδιά τους. Η οποία πολλές φορές τους οδηγεί σε αποφάσεις που κρίνονται «τρελές», χωρίς εξήγηση. Ομως είναι εκείνες που μένουν στη μνήμη όλων και η φετινή ομάδα του Ηρακλή έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του δεν κατέκτησαν κάποιο τρόπαιο, όμως το επίτευγμά τους ισοδυναμεί με κάτι ανάλογο. Κόντρα σε χίλια μύρια προβλήματα, μόνοι τους, εκείνοι και το σήμα της ιστορικής ομάδας, μετά τη νίκη τους με 2-1 επί του Παναιτωλικού, κράτησαν τον Γηραιό στη μεγάλη κατηγορία, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο. Γιατί στο «μέτωπο» των αδειοδοτήσεων, τα πράγματα είναι… δύσκολα.

Αλλά αυτή η φανέλα στο γήπεδο δεν θα «λυγίσει» ποτέ. Κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα, τα «καναρίνια», που σε ακόμη ένα παιχνίδι απέδειξαν γιατί αξίζουν τον σεβασμό όλων.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr
τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Αργυρόπουλος (46′ Μπαστακός), Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (46′ Γροντής), Λεοζίνιο, Κούρος (74′ Πασάς), Μοντέιρο, Περόνε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Παπάζογλου, Κούσας, Μύγας (75′ Χαντάκιας), Ρότσα, Μπράβο, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ρέι, Μουνιός (65′ Κουτρομάνος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected