Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας 2-2

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Διαβατό, απόρροια της μη βαθμολογικής σκοπιμότητας των δύο ομάδων.

Ο Αχιλλέας Νάουσας κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα, χάρη σε ένα παλικαρίσιο γκολ του Χρήστου Σακελλάρη, ο οποίος μετά από ένα επίπονο διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους (πάνω από χρόνο), επέστρεψε δυναμικά και σήμερα ήταν αυτός που πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης.

Για να φτάσουμε όμως εκεί, έγιναν πολλά… Ο Ατρόμητος, παρά τα προβλήματα με τη συγκρότηση στην 11άδα (σήμερα δεν πραγματοποιήθηκαν αλλαγές) αλλά και το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αποχής (πριν τις εορτές του Πάσχα υπήρχε και το ρεπό), κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και να δείξει τα…δόντια του όπως πράττει σε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, έχοντας και τις επιλογές από τον πάγκο, εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των γηπεδούχων αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα των τελευταίων λεπτών (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιολάκης), πήραν στο τέλος την ισοπαλία που ήταν η τέταρτη φετινή εκτός έδρας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά (που είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα με το δοκάρι του Τσάλμα) σκόραρε ουσιαστικά…τρεις φορές καθώς το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήταν αυτογκόλ του παίκτη-προπονητή της ομάδας, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του νεαρού Φικιάρη, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Αχιλλέα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους” από τη Νάουσα, στο 38′ και μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Τσιολάκης πέτυχε το δεύτερο γκολ για τον Ατρόμητο και φάνηκε να βάζει τις βάσεις για μια ακόμη εντός έδρας επικράτηση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους αλλά και με την τοποθέτηση του Μπουμπουλέντρα κάτω από τα δοκάρια, ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές, ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε αρκετές φορές με απειλητικές διαθέσεις στα καρέ του Νικολαΐδη.

Ο νεαρός πορτιέρο του Ατρόμητου χρειάστηκε τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις να δείξει τα αντανακλαστικά του και ιδιαίτερα στο 69′ έκανε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ που επιχείρησε ο Τσαρτσίου.

Όμως στο 84′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο νεαρός μέσος του Αχιλλέα σημάδεψε σωστά με σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Νικολαΐδη.

Η φάση όμως που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Τασιώνας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Καραμεταξάς βρήκε τη μπάλα, η οποία κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων και στην επαναφορά ο Σακελλάρης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Νικολαΐδη για το τελικό 2-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκα, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Αρβανιτίδης, Δαλήγγαρος, Μουρατίδης, Παγγούρας, Κωστογλίδης, Λιλιόπουλος, Δημητριάδης, Βοργιατζίδης, Τσιολάκης, Συμεωνίδης

Αχιλλέας Νάουσας : Φικιάρης (46′ Μπουμπουλέντρας), Σακελλάρης, Στογιάννης Ρ. (85′ Κάργας), Σαμαράς Δ., Καραμεταξάς, Μπράτσης, Τσάλμας, Τσαρτσίου, Γιαμαλίδης, Τασιώνας, Καϊσίδης (65′ Στογιάννος Γ.)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected