Κατηγορίες
Football League

Ένας ακόμη υγιεινός περίπατος, στο…μονοπάτι προς τη Super League!

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 4-0 της Καλλονής και μπαίνει πλέον στην τροχιά των ντέρμπι με διαφορά εννέα βαθμών που του δίνει πλεονέκτημα ανόδου.

Όπως αναφέρει το FL News, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σημείωσε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και καθάρισε αρκετά εύκολα την αναμέτρηση με την Καλλονή που δεν του προέβαλε ουσιαστικά καμία αντίσταση. Ο Αντώνης Πετρόπουλος ήταν ουσιαστικά ο πρωταγωνιστής, αφού βρέθηκε μέσα σε όλες τις φάσεις, σημείωσε δύο γκολ και είχε την πάσα σε ένα ακόμη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να προβάλουν καμία αντίσταση και σπάνιες ήταν οι φορές που έφτασαν στην εστία του Διoνύση Χιώτη.

Μπορεί να πει κανείς, μάλιστα, πως οι φιλοεξενούμενοι ήταν αρκετά τυχεροί που κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους μέχρι το 23ο λεπτό, όταν ο Πετρόπουλος άνοιξε το σκορ. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του επιθετικού του Απόλλωνα μετά από άσχημο διώξιμο αμυντικού και εκείνος έπιασε απευθείας το σουτ που πήγε στην γωνία του τέρματος της Καλλονής. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να έρθει το 39ο λεπτό με τον Σιατραβάνη να κάνει δύο τα γκολ του Απόλλωνα και να βάζει μαξιλαράκι ασφαλείας.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης, ο Πετρόπουλος ήταν πάλι εκείνος που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή (52′). Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε απογοητευτικά και δεν υπήρξαν άλλες φάσεις που να αλλάξουν το σκορ. Η μοναδική ήταν από τον Σισέ που στο 66ο λεπτό έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά αφού κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε βασανιστικά έξω από την εστία του Απόλλωνα.

Στις καθυστερήσεις ήρθε ο Καλλέργης να κλείσει το σκορ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αφού πήρε την μπάλα από το διώξιμο του Μανιάτη στο σουτ του Σιατραβάνη.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ομπόντο, Κονέ, Ρομάνο (68′ Περογαμβράκης), Σιατραβάνης, Αλμπάνης (68′ Καλλέργης), Πετρόπουλος (81′ Τζάνης).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Αποστόλου, Γιουκαρής, Λίταινας (67′ Μέξης), Λαμπράκης, Σισέ (73′ Δικαιόπουλος), Ναούμ (46′ Σοφιάνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected