Super League 1

Έτοιμος για Τούμπα ο ΠΑΟ!

Νίκησε Ατρόμητο και πάει… Τούμπα! Ο Παναθηναϊκός με το παρθενικό γκολ του Μολίνς (86′), επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου και στρέφει το βλέμμα του στον ημιτελικό της Πέμπτης. Ανησυχία για Ζέκα.

Ένας Παναθηναϊκός που χρειαζόταν το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο κυρίως για να βρει ρυθμό ενόψει Τούμπας, κατάφερε έστω και πολύ δύσκολα να επικρατήσει των Περιστεριωτών με 1-0, χάρη στο πρώτο γκολ του Μολίνς (86′) με την πράσινη φανέλα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης των προηγούμενων αγώνων, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά νωχελικός, αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές, ο Μπεργκ μπήκε περισσότερο στο παιχνίδι και τελικά δικαιώθηκε για την πίεση στην αντίπαλη περιοχή στο 86′, όταν ο Μολίνς κέρδισε την κόντρα από τον Θεοδωράκη (που έκανε απόλυτα πετυχημένο επαγγελματικό ντεμπούτο) και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δοκάρι είχε ο Χατζηγιοβάνης στο 80′ σε εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

Παρ’ όλα αυτά, τα χαμόγελα για τον Παναθηναϊκό «πάγωσαν» στο 87′, όταν ο Ζέκα έδειξε να έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και πέρασε εκτός αγώνα, με την αγωνία για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στα ύψη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου (76′ Λουντ), Χουλτ – Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουμάλ (55′ Μολίνς), Εμποκού – Κλωναρίδης (72′ Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης – Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης – Μανιάτης (74′ Νάτσος), Μπάγκα – Ούμπιντες, Τόνσο (66′ Λημνιός), Ντιγκινί (84′ Πλατέλλας) – Ντάουντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected