Κατηγορίες
Super League 1

Και του χρόνου στα “σαλόνια”! (photos)

Η ΑΕΛ, με τη συμπαράσταση του θαυμαστού λαού της, νίκησε την Ξάνθη με 1–0 στο AEL FC Arena και εξασφάλισε τη παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ!

Ο Νίκος Αναστασόπουλος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ των «βυσσινί» με το παρθενικό του γκολ στη Σούπερ Λιγκ. Καταπληκτική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους της ΑΕΛ που δε γύρισαν τη πλάτη στην ομάδα τους τη κρίσιμη στιγμή. Η ΑΕΚ έκανε και αυτή το καθήκον της, νίκησε τον Λεβαδειακό και έτσι οι «βυσσινί» παρέμειναν στη κατηγορία και μαθηματικά!

Ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του AEL FC Arena, δημιούργησε κλίμα που θύμιζε… παλιές καλές εποχές. Αυτό έδωσε ώθηση στους «βυσσινί» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού.

Με τους Ντέλετιτς και Ναζλίδη στο επιθετικό κομμάτι να δημιουργούν τα ρήγματα, αλλά να τα χαλάνε στη τελική προσπάθεια, ολοκληρώθηκε το πρώτο τέταρτο. Όμως η Ξάνθη είναι… «φωτιά» στην αντεπίθεση και προσπάθησε να το αποδείξει, όμως οι πολύ καλοί Γκόλιας και Φάρκας σταματούσαν τις επιθέσεις.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο arenalarissa.gr
τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (63′ Μονιάκης), Αβραάμ, Γκόλιας, Φάρκας, Αγκάνοβιτς (88′ Μασούρας), Ναβάρο, Φατιόν, Ντέλετιτς (90+3′ λ.τ. Ντέλετιτς).

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης (69′ λ.τ. Φλίσκας), Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (69′ Τριάδης), Περέιρα, Λάζιτς, Πιτσέλι (25′ λ.τ. Σολτάνι), Λισγάρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected