Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μαγεία Μέσι και γκολ-τούβλο στο 92′! (vid)

Με γκολ… buzzer beater στο 92ο λεπτό, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το διπλό (3-2 η Μπαρτσελόνα) μέσα στην Μαδρίτη και το πανηγύρισε έξαλλα!

Αν και με δέκα παίκτης η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο και ισοφάρισε σε 2-2 την Μπαρτσελόνα με τον Χάμες. Οι Μπλαουγκράνα, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στην τελευταία φάση του αγώνα έκαναν το 3-2 και έβαλαν “φωτιά” στην κορυφή.

Ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε τη φανέλα του και την… έδειξε στην κερκίδα, ενώ έκανε και το σταυρό του!

Στο τέλος της ημέρας, η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κέρδισε, ωστόσο ο μεγάλος ηττημένος εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στην μάχη του τίτλου, αφού ναι μεν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι ισοβαθμούν στην κορυφή, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Όταν ένα τέτοιο παιχνίδι λήγει με 2-3 και κορυφαίοι της αναμέτρησης είναι οι δύο τερματοφύλακες τα σχόλια περιττεύουν. Ο Κέιλορ Νάβας και ο Μαρκ Τερ-Στένγκεν κράτησαν το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα, σε ένα ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου, με αμέτρητες φάσεις και απίστευτες εναλλαγές στο σκορ.

Συνθέσεις

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ (39′ Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Λουίς Σουάρες, Πάκο Αλκάθερ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected