Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέρασε από μια δύσκολη έδρα και κρατά την τύχη στα χέρια του! (vid)

Ακόμα μία νίκη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο, πέτυχε ο Εργοτέλης που επικράτησε με 0-1 επί του Αγίου Ιερόθεου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, με τον Άγιο Ιερόθεο να είναι πιο απειλητικός και πιο δραστήριος όμως ο Εργοτέλης είχε την… ουσία(γκολ). Στο 4’ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με σουτ του Νιζάκη με τον Εργοτέλη να «απαντάει» με κεφαλιά του Βελλίνη που πέρασε πάνω απ’τα δοκάρια. Στο 15’ μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με σουτ του Λεάλ από κοντά όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 18’ μεγάλη ευκαιρία και για τον Άγιο Ιερόθεο με σουτ του Καρδάρη το οποίο απέκρουσε ο Βασιλειάδης.

Στο 22’ ο Κατσικοκέρης με ωραία ενέργεια και σουτ έξω από τη περιοχή «νίκησε» τον Ρουμπή, κάνοντας το 0-1 και με τη συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού ο Σαγανάς αστόχησε από κοντά. Η συνέχεια του ημιχρόνου κύλησε με τον Άγιο Ιερόθεο να προσπαθεί να δημιουργήσει, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν…λιγότερες. Στο 50′ η πρώτη καλή στιγμή για τον Εργοτέλη με τον Ρουσάκη να αστοχεί. Στη συνέχεια ο Βελλίνης είχε δύο ευκαιρίες, η μία αποκρούστηκε από τον Ρουμπή και η άλλη κατέληξε άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Σαγανά και τον Πανούση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Άγιος Ιερόθεος: Ρουμπής, Κατσικιάς (77′ Καφαλίδης), Κάρδαρης, Μπιρμπίλι, Καραμέρης, Γούλας, Γκουτσούλας (84′ Κετσετζόγλου), Σούφλας, Νιζάκης (55’ Πανούσης), Σαγανάς, Θανόπουλος

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο (87′ Παπαπαναγιώτου), Ρουσάκης (62’ Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (80′ Μίνγκας)

πηγή βίντεο : Telesport gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected