Κατηγορίες
Διάφορα

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ και το El Classico, απόψε στο “Cafe στο 90′”!

Καθοριστικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ σήμερα στα Χανιά, σούπερ ματς στην Ισπανία, που κεντρίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων! Δύο αναμετρήσεις που θα απολαύσετε απόψε στο ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90”!

Ο Βλάνταν Ίβιτς σχεδιάζει τον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πλατανιά (19:00) στα Περιβόλια με μόνο στόχο τη νίκη, περιμένοντας παράλληλα και στραβοπάτημα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ενδεχόμενη τιμωρία του για τα γεγονότα στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ πέρα από τη νίκη στον αγώνα με τον Πλατανιά το απόγευμα. Ειδικά, από τη στιγμή που υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο “Δικέφαλος” να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας σε ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει εγκαταλείψει κάθε σκέψη για ροτέισον ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Σέρβο τεχνικό και με αυτό ως οδηγό στη σκέψη του, σχεδιάζει την ενδεκάδα για το παιχνίδι στα Περιβόλια. Από τις δοκιμές που έγιναν στις τελευταίες προπονήσεις, ο 40χρονος κόουτς είναι πιθανό να βάλει στην κορυφή της επίθεσης τον Στέφανο Αθανασιάδη και να κρατήσει αρχικά στον πάγκο τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, με στόχο να του δώσει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21.45, οι θαμώνες του Cafe στο 90′ θα απολαύσουν ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι, ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected