Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η προετοιμασία για το τελευταίο εντός και η ξαφνική παραίτηση!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας επανέρχεται σε δράση για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής (όπου διεξάγεται η 26η αγωνιστική την Κυριακή, μετά την διακοπή λόγω Πάσχα), με εκτός έδρας ματς, που θα αντιμετωπίσει στο Λουτράκι την τοπική ομάδα.

Οι “βυσσινί” βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμοι με τον Παναρκαδικό), εννιά βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού της τελευταίας ομάδας. Είναι πλέον εδώ και αρκετές αγωνιστικές άνετοι βαθμολογικά, αλλά επιδιώκουν να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στα ματς που απομένουν και να τερματίσουν όσο πιο ψηλά στην τελική βαθμολογία.

Το κυριακάτικο ματς θα είναι το τελευταίο φετινό εκτός έδρας για την αμαλιαδίτικη ομάδα! Αφού στη συνέχεια θα έχει δυο σερί εντός έδρας (με Παναρκαδικό και Τσικλητήρα Πύλου), έπειτα ρεπό την προτελευταία αγωνιστική, και ξανά εντός έδρας (με Θήβα) την τελευταία.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, στο αγωνιστικό κομμάτι, με τα ως τώρα δεδομένα, το σύνολο σχεδόν των παικτών είναι στη διάθεση του τεχνικού Λάζαρου Σέμου. Πλην του στρατευμένου Γιάννη Ντάβαρη, όπως και του απόντα από την αρχή της σεζόν Θανάση Νικολόπουλου (που αρχικά έβγαλε σοβαρό πρόβλημα στους χιαστούς συνδέσμους στις αρχές της προετοιμασίας κι έπειτα στρατεύθηκε). Ενώ ο άλλος απόντας από τις αρχές κιόλας της προετοιμασίας κι αυτός, επίσης με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, Λάμπης Μαρκόπουλος, μετά την εγχείρηση και τους αρκετούς μήνες αποθεραπείας που χρειάστηκαν, επανήλθε σε πλήρεις προπονητικούς ρυθμούς εδώ κι ένα μήνα περίπου. Μάλιστα, στα τελευταία ματς έχει επανέλθει και στη 18άδα (σε τρία από αυτά). Σε ένα από τα επόμενα ματς, θα πάρει – εκτός απροόπτου – και χρόνο συμμετοχής.

Είναι ξανά διαθέσιμοι (σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο ματς με Παναχαϊκή), ο Μπαρδούσης που εξέτισε μια αγωνιστική κι ο Μπουτσικάκης που δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

Η παραίτηση Βαγγ. Αγγελή

Την παραίτησή του από τον Αστέρα Αμαλιάδας υπέβαλλε στο μεταξύ, ο τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος με δήλωση του, ανέφερε ότι αποχωρεί από την ομάδα. Στην οποία ήρθε τα τέλη Νοεμβρίου (και πρόσφερε σημαντικά σε πολλούς τομείς στο διάστημα που ακολούθησε).

Στη δήλωση του αναφέρει:

«Μετά από απόφαση μου αποφάσισα να παραιτηθώ από τον Αστέρα Αμαλιάδας.  Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσανε για την ομάδα, και για την αγάπη τους στο πρόσωπό μου, διοίκηση, παίκτες, συνεργάτες, την δημοτική αρχή, τον Κόροιβο, μα πάνω από όλα τον κόσμο της ομάδος. Ευχή μου να συνεχίσει η ομάδα και να φτάσει πιο ψηλά σε όλα τα επίπεδα!!! Συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον ή κάποιους, όλα γίνανε για το καλό της ομάδας και μόνο!».

Οι λόγοι της παραίτησης αυτής, δεν αναφέρθηκαν. Εικάζεται, βάση πληροφοριών ότι στο τέλος της σεζόν ο Αγγελής θα πήγαινε σε άλλη ομάδα (περί αποχώρησης του στο τέλος της σεζόν είχε αναφέρει παλιότερα και ο ίδιος), ενώ υπήρχαν ήδη και κάποιες διαφωνίες σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι ενόψει της νέας σεζόν για τον Αστέρα (έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις του προς τη διοίκηση). Εκείνο που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν σίγουρα αυτό το χρονικό σημείο της απόφασης αυτής…

Μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Αγγελή (φωτό) από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Αστέρα Αμαλιάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Νικολόπουλος, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κύριο Αγγελή για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα και ήταν παρά πολλά, παρά το λίγο διάστημα που ήταν στην ομάδα! Το ποδόσφαιρο ο κ. Αγγελής το έχει μάθει επαγγελματικά και σε ευρωπαϊκά πρότυπα! Εμείς είμαστε μια ερασιτεχνική ομάδα που τώρα κάνει τα πρώτα βήματα της στην δύσκολη κατηγορία της Γ΄ Εθνικής! Και ήταν δύσκολο από τόσο χαμηλά, να πάμε τόσο ψηλά αμέσως! Είναι τιμή για το σύλλογο που είχε ένα τέτοιον επαγγελματία στην ομάδα! Τον ευχαριστούμε για όλα!

Με τιμή, ο πρόεδρος»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected