Παιδικό Ημαθίας

Πρωταθλήτρια Παίδων Ημαθίας η Κ15 της Βέροιας!

Τον τίτλο του πρωταθλητή στο Παιδικό Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2016/2017, κατέκτησε η Κ15 της Βέροιας.

Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη επικράτησε στον μεγάλο τελικό με σκορ 3-0 του Αριστοτέλη Νάουσας και πήρε το τρόπαιο, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο στα Παλατίτσια.

Οι τυπικά γηπεδούχοι επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους και πριν βγει το ημίχρονο, σημείωσαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό ο Γιώργος Βασίλτσης, ο οποίος ήταν αυτός που στο 17′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους”, στο 25′ ο Θανάσης Λούτσης έβαλε τη σφραγίδα στη σημερινή νίκη της “Βασίλισσας” και κατ επέκταση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Νικητές και όχι χαμένοι του τελικού βεβαίως και οι παίκτες του Χρήστου Χατζηδάκη (φωτ. αριστερά), οι οποίοι μετά από μια εξαιρετική πορεία στη φετινή σεζόν, έφτασαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ο Αριστοτέλης, παρά το γεγονός πως μετρά μόλις τρία χρόνια ζωής, έχει πραγματοποιήσει αξιόλογα βήματα τόσο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όσο και στα τμήματα υποδομής.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε ο ΦΑΣ Νάουσα που επικράτησε του Αλιάκμονα Νησελίου με 5-4 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 2-2

Συνθέσεις

Βέροια Κ15 : Ντιούδης, Παπαγιάννης, Τσουλχάι, Ντίντι (60′ Κουτσούκης), Παρασχόπουλος, Νέστορας, Ηλίας (67′ Παπαστεργίου), Γατουρτζίδης, Γκιλιόπουλος, Βασίλτσης (70′ Λαζεκίδης), Λούτσης (50′ Χερίδης), Θεοδώρου (65′ Θυμιόπουλος)

Αριστοτέλης Νάουσας : Σάκκος Α., Νόλτσης, Πανάγος, Βασιλειάδης Γ., Σάκκος Θ., Δασκαλάκης, Μισιρλίδης, Κασάπης, Κουτσουπιάς, Βασιλειάδης Ν., Τασιώνας. Αγωνίστηκαν και οι Μουρατίδης, Χουλιάρας, Λίλα, Καραμπινέσης, Μιχαηλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected