Κατηγορίες
Super League 1

Τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων της 29ης αγωνιστικής στη Super League (vids)

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα  5-0

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακης την κατάκτηση του 44ου τίτλου της ιστορίας του, μετά από ένα άνετο 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Δείτε στο link που ακολουθεί τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 5-0, στα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος  1-0

Χάρη στο πρώτο γκολ του Σουηδού επιθετικού Γκιγιέρμο Μολίνς με την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρομήτου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Δείτε ΕΔΩ το τέρμα του Μολίνς και τα υπόλοιπα στιγμιότυπα από την αποψινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου (1-0).

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ  1-3

Στο άψε σβήσε ο ΠΑΟΚ καθάρισε τον Πλατανιά (3-1), για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και έκανε συντήρηση ενόψει Κυπέλλου.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης  προηγήθηκε με 2-0 στο δεκάλεπτο οπότε και απλοποίησε την υπόθεση νίκη. Δείτε εδώ τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα.

Ηρακλής – Παναιτωλικός  2-1

Ο Ηρακλής εξασφάλισε αγωνιστικά την παραμονή στη Super League! Νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο και σημείωσε την τέταρτη διαδοχική επικράτηση. Παίκτης – κλειδί ο Μπαστακός… Δείτε εδώ τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα.

ΑΕΛ – Ξάνθη  1-0

Ένα γκολ με εντυπωσιακή κεφαλιά από τον Αναστασόπουλο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΑΕΛ, ώστε να της δώσει τη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης και μαζί το δικαίωμα να παραμείνει στη Super League και την επόμενη σεζόν. Δείτε εδώ τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα.

Λεβαδειακός – ΑΕΚ  0-2

Με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Football League. Δείτε ΕΔΩ τα δύο γκολ και τα highlights του αποψινού αγώνα ανάμεσα στις ομάδες των Δημήτρη Φαράντου και Μανόλο Χιμένεθ στην Λιβαδειά (0-2).

Κέρκυρα – Πανιώνιος  1-0

Δείτε εδώ τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Κέρκυρα-Πανιώνιος για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected