Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο (22-23/4)

Από την ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας φιλοξενήθηκαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας την Κυριακή 23 Απριλίου.

Τα παιδιά και των δύο ομάδων ευχαριστήθηκαν παιχνίδι, αναμετρήσεις, ήλιο και την ποδοσφαιρική τους παρέα.

Την επόμενη Κυριακή, 30 Απριλίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται σε τουρνουά της Α.Ε.Π.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 26/4.

Πλούσια αθλητική δράση για τη συνέχεια…

Κάθε άλλο παρά χαλαρός χαλαρή είναι η συνέχεια για τους αθλητές των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, αφού ακολουθεί πλούσια αθλητική δράση με συμμετοχή σε πληθώρα τουρνουά εντός αλλά και εκτός του νομού. Την Κυριακή 7 Μαϊού συμμετέχουμε στο τουρνουά της Πατρίδας, ενώ ακολουθεί διήμερο ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων το επόμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Μαϊου, οπότε θα αγωνιστούμε Σάββατο σε τουρνουά στο Νηρέα Βέροιας, ενώ την Κυριακή ταξιδεύουμε Φλώρινα για το ιδιαίτερα επιτυχημένο τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινας, που έχουμε την τιμή να είμαστε καλεσμένοι κάθε χρόνο.

Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σε επόμενες αναρτήσεις.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: 2-4

Σύνθεση Ακαδημίας: Σουροβίκης, Μελιόπουλος, (46’ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ), Σαντικίδης, (65’ Πρωτογέρης), ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΙΑΡΙΔΗΣ, Παπουλίδης Κ., Ντινόπουλος, (65’ Ανάστος), Συμπεθέρης, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Αλ., Καϊλόγλου, Μπαντής.

Σκόρερ Ακαδημίας: 28’, 75’ ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ

Εικόνα παιχνιδιού: Μια κάθε άλλο παρά εύκολη νίκη πήρε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας από την έδρα της Ακαδημίας Βέροιας, που στάθηκε πολύ δυνατά απέναντι σε έναν αντίπαλο που από την αρχή του πρωταθλήματος διεκδικούσε την άνοδο. Ο κακός αγωνιστικός χώρος και κάποια λάθη των παικτών της Ακαδημίας στάθηκαν αρκετά ώστε η φιλοξενούμενη να καταφέρει να πάρει τη νίκη. Το ματς μοιράστηκε και στις δύο εστίες, ενώ το ενδιαφέρον ήταν ως το τέλος του αγώνα αμείωτο.

Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 30/4 η Ακαδημία φιλοξενείται από τη Ραχιά.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected