Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Στέλιος Μαραγκός : “Να ανοίξουν οι κάμερες στο Καραϊσκάκη, να μη στοχοποιηθούν οι παίκτες!”

Με δήλωσή του στο SDNA ο Στέλιος Μαραγκός παίρνει θέση για το ενδεχόμενο να κληθούν παίκτες του Πλατανιά να δώσουν κατάθεση για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι θα πρέπει να προστατευτούν οι ποδοσφαιριστές και να ανοίξουν οι κάμερες.

Το SDNA είχε αποκαλύψει από το βράδυ της Κυριακής τη… βόμβα που μπαίνει στο πρωτάθλημα, με την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά, στέλνοντας επίσημο έγγραφο στο αρμόδιο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας να κληθούν μάρτυρες από την πλευρά του Πλατανιά σχετικά με το παιχνίδι της 1ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό (2-1) και να ερευνηθεί αν έχουν τελεστεί τυχόν αδικήματα και να πέσει φως στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κρητικοί είχαν εκδώσει ανακοινώσει μετά το τέλος εκείνου του αγώνα, κάνοντας λόγο για «επιτροπή υποδοχής στο πούλμαν, κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας καθώς και προπηλακισμούς παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο».

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθαν και οι πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Καρυπίδη, ο οποίος ανέφερε για το περιστατικό στο φαληρικό γήπεδο πως: «Γίνανε πράγματα πρωτοφανή πράγματα για μένα. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Έγιναν στα αποδυτήρια όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-1 υπέρ μας. Δεν πήρε διαστάσεις γιατί ήταν ο Πλατανιάς. Δεν έχει γίνει τίποτα, έχει περάσει στα ψιλά. Αυτό που θέλουμε είναι να σταματήσουν να γίνονται αυτά και να υπάρξουν τιμωρίες ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».

Μετά την εισαγγελική κλήση προς τον Πλατανιά, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθούν ακόμη και ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας να καταθέσουν για όσα συνέβησαν.

Όπως ωστόσο δηλώνει στο SDNA ο Στέλιος Μαραγκός που βρισκόταν στην αποστολή του Πλατανιά στο επίμαχο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα στοχοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές, όπως θεωρεί ότι έχει γίνει και με τον συμπαίκτη του, Χρήστο Καρυπίδη, τονίζοντας ουσιαστικά ότι θα πρέπει να ανοίξουν οι κάμερες και να επιληφθούν οι αρμόδιοι, αλλά παράλληλα ότι θα πρέπει να υπερισχύσει το δίκαιο…

«Κι εγώ πληροφορήθηκα τις τελευταίες ώρες ότι ενδεχομένως να κληθούν και παίχτες του Πλατανιά να καταθέσουν για το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκη”. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει ή όχι, φυσικά και θέλω να υπερισχύει το δίκαιο και δεν φοβάμαι κανέναν, αλλά θεωρώ ότι εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί, απ την στιγμή που υπάρχουν παρατηρητές, η διεύθυνση αθλητικής βίας, αλλά και κάμερες. Εμάς η δουλειά μας είναι να αγωνιζόμαστε μόνο στο γήπεδο. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι κι ας πάρουν όποια απόφαση θεωρούν σωστή. Βγήκε πριν από μέρες ο Χρήστος Καρυπίδης και μίλησε και στοχοποιήθηκε κατευθείαν απ την μια πλευρά. Είναι άδικο όλο αυτό…», ήταν η δήλωση του μεσοαμυντικού του Πλατανιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected