Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο +7 η Τσέλσι!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Τσέλσι λίγες ημέρες μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε 4-2 της Σαουθάμπτον για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ντιέγκο Κόστα να κάνει τη διαφορά.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, οι «μπλε» προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον Αζάρ (5’), όμως στο 24’ ήρθε η απάντηση της Σαουθάμπτον, η οποία έφτασε στην ισοφάριση χάρη στο τέρμα του Ρομέου. Η ομάδα του Κόντε, πάντως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Κέιχιλ.

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός φορ στο 54’ έγραψε το 3-1 και στο 89’ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπέρτραντ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι, η Τσέλσι έφτασε τους 78 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή του Αγγλικού πρωταθλήματος, αυξάνοντας την απόσταση από τη δεύτερη Τότεναμ (έχει παιχνίδι λιγότερο). Αντιθέτως, η Σαουθάμπτον είναι 9η με 40 πόντους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected