Κατηγορίες
Διάφορα

Απόψε το “Barok” Coffee bar μετατρέπεται σε…εξέδρα!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στην Τούμπα (19:00, “Barok” Coffee Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί) στον επαναληπτικό της νίκης των πρασίνων με 2-0 στη Λεωφόρο με έπαθλο το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ώρα να γίνει ο γνωστός ο δεύτερος, μετά την ΑΕΚ, φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος έφτασε. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το ματς της Μεγάλης Τετάρτης στο γήπεδο της Λεωφόρου. Από την άλλη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να αξιοποιήσει το προβάδισμα που έχει και να σφραγίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Για να το πετύχει αυτό, ο Παναθηναϊκός, προβλέπεται να κατέβει με επιθετικούς προσανατολισμούς στο γήπεδο καθώς άπαντες γνωρίζουν πως ένα γκολ από πλευράς του θα τελειώσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση καθώς ο αντίπαλός τους θα χρειάζεται στη συνέχεια τουλάχιστον τέσσερα. Από την άλλη μεριά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει πίστη πως με το δύναμη της Τούμπας θα μπορέσει να φτάσει στην ανατροπή τους εις βάρους της αποτελέσματος και θα μπορέσει να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και να έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους. Στην τελευταία προπόνηση είδε τόσο τον Σάκχοφ όσο και τον Κάνιας να προπονούνται κανονικά. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προτίθεται να παρατάξει τους Γλύκο, Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάνιας, Κάμπος, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα.

Από την άλλη πλευρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί στην αποστολή να συμπεριέλαβε και τον Κάρλος Ζέκα, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση ο αρχηγός να βρεθεί στο βασικό σχήμα των πρασίνων στην αναμέτρηση. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Ρόμπιν Λουντ. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται άλλες αλλαγές με τον Εβρίτη τεχνικό να παρατάσσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπή και Κουλιμπαλί. Στα αμυντικά χαφ τους Λουντ και Κουρμπέλη, από αριστερά τον Βιγιαφάνιες, από δεξιά τον Εμποκού και τον Κλωναρίδη στο πλευρό του Μπεργκ στην επίθεση της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected