Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Μεγαλειώδης εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και “δικέφαλη” πρόκριση στον τελικό!

ΠΑΟΚ, η ανατροπή: Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέτριψε με 4-0 τον Παναθηναϊκό στην καυτή Τούμπα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Απίστευτες ευκαιρίες έχασαν στο πρώτο μέρος οι πράσινοι που έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία.

Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών του έκανε μια επική ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε με 4-0 και συνολικό σκορ 4-2 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάτησε το «τριφύλλι» στο και προκρίθηκε στον τελικό, στον οποίο περιμένει ήδη από χθες (Τετάρτη) η ΑΕΚ. Παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Κύζα…

“Αυτοκτονία” ή δείγμα ανωτερότητας; Μπορεί και τα δυο ταυτόχρονα! Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τούμπα από το πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο έμεινε στα… αποδυτήρια και ο ΠΑΟΚ με μεγαλειώδη εμφάνιση έβαλε τέσσερα γκολ και έφτασε στον τελικό.

Οι πράσινοι έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Κύζα για κάποιες αποφάσεις και την κάρτα στην αποβολή του Χουλτ, όμως όπως είπε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ευθύνη για τον αποκλεισμό έχει ο ίδιος και οι παίκτες.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ουάρντα (46′ Μπίσεσβαρ), Κάμπος (59′ Ενρίκε), Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπή, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Εμποκού (66′ Εμποκού), Κλωναρίδη (77′ Λουντ), Μπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected