Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Η προκήρυξη του 3ου Τουρνουά Ποδοτένις (Foot Tennis) και οι δηλώσεις συμμετοχής

Το SportsUp σας παρουσιάζει το 3ο Τουρνουά Ποδοτένις (Foot Tennis) που θα διεξαχθεί στην πόλη της Βέροιας!

Η καινοτόμα αυτή διοργάνωση, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2016, θα λάβει χώρα και πάλι φέτος στην πόλη που το αγάπησε και της έδωσε τεράστια αίγλη ώστε να εξαπλωθεί σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μετά την έρευνα της ιστοσελίδας μας που αναζήτησε στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση σε Γερμανία, Ισπανία και Αυστρία και με αρωγό τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο «ΚΟΠΑΝΟΣ», θα διοργανωθεί για δεύτερο φορά στην πόλη της Βέροιας και για τρίτη συνολικά ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, το 3ο τουρνουά Foot-Tennis με τη συμμετοχή όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό.

Απομένουν λεπτομέρειες για τον τόπο και τον χρόνο που θα διοργανωθεί το τουρνουά, με πιο πιθανή περίοδο έναρξης τις αρχές Ιουνίου. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε κεντρικό σημείο της πόλης, οι συμμετοχές δεν θα προβλέπουν περιορισμούς σε ηλικία, φύλο και περιοχή ενώ ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές για την παραλαβή όλων των υλικών που θα «ντύσουν» το χώρο που θα διεξαχθεί το τουρνουά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα υπάρξει όριο στις συμμετοχές

Οι 36 ομάδες που δήλωσαν πέρσι συμμετοχή στο αντίστοιχο τουρνουά της Βέροιας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δημιούργησε όμως σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά το πρόγραμμα καθώς μεσολάβησαν και ημέρες με κακές καιρικές συνθήκες.

Για το λόγο αυτό, φέτος θα υπάρξει όριο συμμετοχών ώστε να μην υπάρξει ανάλογο ζήτημα εκτός κι αν προκύψει στην πορεία παράταση της διεξαγωγής του τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό θα ανακοινωθεί έγκαιρα από τους διοργανωτές

1. Η ομάδα 

Σημαντικό να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πως η ομάδα απαρτίζεται από δύο ΒΑΣΙΚΟΥΣ παίκτες. Οι αναπληρωματικοί είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.

2. Η ονομασία

Δεν υπάρχει περιορισμός. Κάθε ομάδα μπορεί να φέρει ότι όνομα επιθυμεί, προτείνουμε όμως λόγω της σημαντικής προβολής μέσω των ΜΜΕ, να ορίσουν την ομάδα τους με την επωνυμία μιας επιχείρησης ώστε να υπάρξει παράλληλη διαφήμιση. Να σημειώσουμε πως φέτος μπορούν να λάβουν μέρος σύλλογοι αλλά και ακαδημίες, οι οποίες μπορούν να φέρουν την επωνυμία τους.

3. Οι ηλικίες και το φύλο

Δεν υπάρχει περιορισμός

4. Διάρκεια δηλώσεων συμμετοχών

Από Τετάρτη (26/4) έως την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα από τους διοργανωτές

5. Η κλήρωση

Θα ανακοινωθεί σύντομα

6. Οι ομάδες εκτός Ημαθίας

Αν υπάρξουν συμμετοχές οι οποίες δυσκολεύουν την αυθημερόν μετακίνηση, οι διοργανωτές θα μεριμνήσουν για τη ΔΙΑΜΟΝΗ σε κατάλυμα της περιοχής

7. Που δηλώνω συμμετοχή

Στα τηλέφωνα 6973 714488, 6949 487631, 6978 774543 (όπου θα λάβετε και σχετικές λεπτομέρειες) ή στη σελίδα του Τουρνουά στο Facebook πατώντας ΕΔΩ, στέλνοντας μήνυμα αφού κάνετε like.

8. Γενικά στοιχεία

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημείο της πόλης της ΒΕΡΟΙΑΣ, το οποίο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected