Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αυτά είναι deal! Τους αγόρασε 1 εκατομμύριο τους πούλησε…126!

Η Γιουβέντους απέδειξε με τις πωλήσεις των Πολ Πογκμπά και Κίνγκσλεϊ Κομάν ότι είναι το απόλυτο παράδειγμα στον τρόπο που μία ομάδα πρέπει να κάνει μεταγραφές!

Υπεραξία. Αυτή ψάχνουν όλοι. Αυτή επιζητούν σε κάθε τομέα της ζωής. Η Γιουβέντους έχει βρει τη μαγική φόρμουλα τα τελευταία χρόνια να αυτοχρηματοδοτείται από έξυπνες μεταγραφές που αποφέρουν χρυσάφι στα ταμεία του συλλόγου.

Όπως αναφέρει το SDNA, η οριστική πώληση του Κίνγκσλεϊ Κομάν στην Μπάγερν Μονάχου, έναντι 21 εκατομμυρίων ευρώ ήταν ακόμα μία value κίνηση της «Μεγάλης Κυρίας», αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα παίκτη που δεν κόστισε τίποτα στο σύλλογο (ήρθε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν) και πρόλαβε να φορέσει μόλις 15 φορές τη φανέλα της!

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο η Γιουβέντους έβαλε τα ταμεία της 126 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς να υπολογίζουμε τα άλλα 7 εκατομμύρια που έδωσε η Μπάγερν για τον διετή δανεισμό του Κομάν) από δύο παίκτες που της κόστισαν μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ, αφού το περασμένο καλοκαίρι οι Ιταλοί αποχαιρέτισαν τον Πολ Πογκμπά εισπράττοντας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλα 105 εκατομμύρια ευρώ!

Με άλλα λόγια μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι Ιταλοί καρπώθηκαν υπεραξία 125 εκατομμυρίων ευρώ, που τους βοήθησαν να φτιάξουν την ομάδα που φέτος πάει καρφί για τον τελικό του Champions League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected