Κατηγορίες
Διάφορα

Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο… Νίκησε τον καρκίνο, έχασε από τα ναρκωτικά

Μία τραγωδία και μία μεγάλη ειρωνεία της ζωής μετουσιώθηκαν σε ένα κορίτσι 15 ετών στη Βρετανία, το οποίο «έφυγε» σε αυτήν την τρυφερή ηλικία από υπερβολική δόση κοκαΐνης και χαπιών Έκσταση.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, το πανέμορφο κορίτσι είχε διαγνωστεί με καρκίνο όταν ήταν βρέφος και κατάφερε να το ξεπεράσει, κερδίζοντας το στοίχημα της ζωής. Δώδεκα χρόνια μετά, οι Μοίρες πήραν πίσω το πολύτιμο δώρο της, τιμωρώντας τη Σέρι Λι Τζέιμς γιατί δεν το εκτίμησε όσο θα όφειλε.

Η 15χρονη κατέληξε από ανακοπή καρδιάς μετά από χρήση ναρκωτικών χαπιών και κοκαΐνης. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά οι προσπάθειές τους αποδείχθηκαν μάταιες.

Η έφηβη Βρετανίδα από το Έσεξ, είχε διαγνωστεί σε ηλικία τριών ετών με καρκίνο στο συκώτι. Μετά από μεγάλες θυσίες και προσπάθειες, υποβλήθηκε σε πετυχημένη μεταμόσχευση συκωτιού και έζησε. Νίκησε τον καρκίνο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τα «φαντάσματα» που την κυνηγούσαν.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η 15χρονη βρισκόταν σε πάρτι μαζί με άλλους συνομίληκούς της. Εκεί πήρε ναρκωτικά και λόγω της υπερβολικής δόσης, υπέστη ανακοπή.

Την Παρασκευή εκδικάστηκε η υπόθεσή της στο δικαστήριο, όπου αποδείχθηκε ότι έλαβε εθελοντικά τα ναρκωτικά και ότι δεν ευθύνεται κάποιος άλλος για τον θάνατό της. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, για εμπορία και διακίνηση.

inner

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected