Κατηγορίες
Super League 1

Νέα σεζόν με μια δοκιμασμένη…συνταγή!

Κλείνει όπως όλα δείχνουν και δη με τον… αναμενόμενο τρόπο το θέμα της παραμονής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο 64χρονος τεχνικός έχει εν πολλοίς συμφωνήσει με τον Μαν. Μαθιουλάκη και φαίνεται ν’ απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για τη συνέχιση της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, πρόεδρος και προπονητής είχαν την ευκαιρία να τα πουν αυτές τις μέρες από κοντά, συμφωνώντας σε γενικές γραμμές για το πλάνο που θα ακολουθηθεί τη νέα περίοδο. Απ’ ό,τι φαίνεται, πρόθεση του προέδρου είναι στο μέτρο των δυνατοτήτων από πλευράς οικονομικών, η ομάδα να συνεχίσει να έχει αυτή την ανταγωνιστική εικόνα και να συνεχιστεί εν ολίγοις η επιτυχημένη πορεία της και τη νέα σεζόν.

Ενδεχομένως, απομένουν ακόμα κάποιες τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή του Γιώργου Παράσχου, που αν μη τι άλλο, στον Πλατανιά, έχει καταφέρει πολύ σημαντικά πράγματα, απολαμβάνει δε της εκτίμησης όλης της ομάδας, αλλά και του ποδοσφαιρικού κόσμου των Χανίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected