Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία από τις ελληνικές μεταγραφές

Το πιθανότερο είναι ο Γιώργος Μύγας του Παναιτωλικού να αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρολεύκων” απ’ την Ελλάδα. Με περιπτώσεις του εξωτερικού ασχολούνται εδώ και μέρες στο Λιμάνι.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Γιώργος Μύγας βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη και αυτό που απομένει να μάθουμε είναι αν θα μπει στο αεροπλάνο για Αυστρία τον Ιούνιο, έτσι ώστε να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ του Παναιτωλικού θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με την προοπτική ότι θα αποτελέσει το μπακ απ του Φιγκέιρας. Θα είναι δηλαδή ο… αντι-Παρέδες. Από το να προχωρήσουν οι “ερυθρόλευκοι” δηλαδή σε έναν ξένο, προτιμάει να πάει σε μία επιλογή ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα και γνωρίζει τι εστί Ολυμπιακός. Αφήστε δε που είναι και το έξτρα κίνητρο του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Προς το παρόν ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Λογικά οι όποιες ανακοινώσεις είτε για τον Μύγα, είτε και για τον Κούτρη του ΠΑΣ (σ.σ. που επίσης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό) θα πάνε από την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Πειραιωτών. Πιθανότατα με την απόκτηση του Γιώργου Μύγα ολοκληρώνονται οι όποιες κινήσεις του Ολυμπιακού από την εγχώρια αγορά. Πήρε Σιώπη, Ρισβάνη και Κούτρη, απομένουν τα τυπικά (απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα) με τον Μύγα και λογικά στον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού θα μπει και… φρένο ως προς την ενίσχυση από την Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected