Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Κεραυνός Επισκοπής 2-0 (photos)

Μία ακόμη νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που τον φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήθελε πολύ το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι και το κίνητρο ήταν σημαντικό, μιας και το ρεπό της ΑΕ Αλεξάνδρειας έδινε την ευκαιρία στους “πράσινους” να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Απομένουν πλέον τρία…σκαλοπάτια για τον Μέγα, που θα μεταβεί την Τετάρτη στον γειτονικό Άραχο, το Σάββατο 6/5 θα αγωνιστεί στο Ροδοχώρι κόντρα στον τοπικό ΓΑΣ και την τελευταία αγωνιστική (13/5) θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Το σημερινό παιχνίδι διεξήχθη μπροστά σε λίγους θεατές, παρά το γεγονός πως η ομάδα του χωριού βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στη Γ Εθνική. Ωστόσο, οι παίκτες των γηπεδούχων δεν…χαμπάριασαν και με δύο τέρματα (ένα σε κάθε ημίχρονο) έδωσαν ένα ακόμη τρίποντο στην ομάδα τους (το 22ο), 15 ημέρες ακριβώς πριν τη λήξη της φετινής περιόδου.

Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλαν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να βγουν ουκ ολίγες φορές απειλητικά προς τα καρέ του Σταματέλου. Το γκολ που έψαξαν επίμονα οι γηπεδούχοι, ήρθε στο 18 όταν ο Κίτσας κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και “έσπασε” τη μπάλα στον επερχόμενο Ζωγράφο ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Κεραυνού.

Παρά το προβάδισμα, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ ώστε να “σφραγίσει” το πολύτιμο τρίποντο. Παρά τις προσπάθειες, το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, ωστόσο η λύση για τον Μέγα Αλέξανδρο βρέθηκε με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου.

Στο 48′ ο Κουκουράκης έκανε το γέμισμα από αριστερά, η μπάλα κατευθύνθηκε προς το ύψος της μικρής περιοχής και ο Κίτσας που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή, “έγραψε” το 2-0 και παράλληλα σημείωσε το 45ο προσωπικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το γκολ αυτό μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και να κρατούν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης, Κουκουράκης, Αθανασιάδης, Τασίδης, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης (53′ Πατατούκας), Κουντουράς (70′ Μηνούδης), Κίτσας, Ζωγράφος, Σαμαράς (63′ Σούρλας Δ.)

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Πασχάλης, Μανδάλης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Σκουμπόπουλος, Βοτάρης, Γιαουτζής, Συμεωνίδης, Παραστατίδης, Μπουρνάζης

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected