Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανού “10Star” 0-7 (photos)

Εύκολο απόγευμα για τον ΓΑΣ Κοπανού “10Star”, που έφτασε στα 7 γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Νάουσας.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά (ο έμπειρος προπονητής απουσίαζε σήμερα για προσωπικούς λόγους και χρέη τεχνικού ανέλαβε ο Μάκης Σπανός) δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και με τη σημερινή της νίκη πλησίασε τον 5ο της βαθμολογίας ΓΑΣ Ροδοχωρίου στους δύο βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Α2 Ερασιτεχνική, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πτοεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Άλλωστε, η φιλοσοφία του συλλόγου δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια με βάση την Ακαδημία της ομάδας, δεν μπορεί να αλλοιωθεί με έναν υποβιβασμό. Η σημερινή επιλογή του Γιώργου Δασκαλάκη να αγωνιστεί με πολλούς ποδοσφαιριστές από το παιδικό τμήμα του συλλόγου, δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί στο μέλλον.

Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι άργησαν να πάρουν…μπρος. Ωστόσο, από το πρώτο τέρμα του Τριανταφυλλίδη (38′) και έπειτα, η υπόθεση νίκη μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία. Χαρακτηριστικό είναι πως λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο ΓΑΣ πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα τριών (!) λεπτών  ενώ παρόμοιο ήταν και το ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο, με τα δύο γρήγορα γκολ των Ντέλλα και Σπανού.

Κορυφαίος και MVP της αναμέτρησης ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας Κ15, Γιώργος Κουκουτσίδης που μπορεί να μην είχε την αποτελεσματικότητα των Τριανταφυλλίδη και Σπανού (αμφότεροι χατ-τρικ) ωστόσο ήταν εξαιρετικά δραστήριος και βοήθησε στη δημιουργία των φάσεων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Κωστούλη

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Τσέλιος Κ., Πετρίδης (46′ Σαρακατσιάνος), Γαλανός, Ιτσκάρας, Κωνσταντινίδης Π., Κωνσταντινίδης Δ., Μουμτζίδης, Κατσαράκης (60′ Τσαμπούρης), Σεπιτάνος (63′ Κωστόπουλος), Φασούλας

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” : Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης, Πρόιος, Κατσουγιαννόπουλος (50′ Τόσκα), Σπανός (58′ Οικονόμου Χ.), Ντέλλας, Μπούφι (46′ Δημούλτσης), Κουκουτσίδης, Τζιβάρας, Τριανταφυλλίδης, Κελέσμητος.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο γκρουπ του Ολυμπιακού στο facebook :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected