Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-1 (photos)

Η μη βαθμολογική σκοπιμότητα αλλά και η διάθεση των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο, συνεισέφεραν σήμερα στο να πραγματοποιηθεί ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

ΠΑΟΚ και ΑΕ Χαρίεσσας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο, σε ένα ματς ωστόσο που η μπάλα πήγε πολλές φορές πάνω-κάτω και οι λιγοστοί φίλαθλοι στις κερκίδες, απόλαυσαν ένα ανοιχτό παιχνίδι με ελάχιστες διακοπές.

Ο “δικέφαλος” ξεκίνησε δυνατά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και την διάθεση να παίξει επιθετικά. Μετά τις χαμένες ευκαιρίες των Κώστα Κίτσα από πλευράς ΠΑΟΚ αλλά και του Γραμματικού για τους “κιτρινόμαυρους”, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ.

Ήταν το 27ο λεπτό όταν ο Ασλάνογλου έκανε τη βαθιά μπαλιά από το χώρο της άμυνας, ο Καραντουλαμάς έκανε το κοντρόλ με το στήθος, προσπέρασε έναν αντίπαλο του και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλιάδη.

Στο 36′ η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη έφτασε κοντά στο 2-0, όταν ο Σπύρος Κίτσας πέρασε 2-3 παίκτες και με κάθετη πάσα έβγαλε τετ-α-τετ τον Καραντουλαμά αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ενστικτωδώς με το στήθος ο Ηλιάδης και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40′ ο Δημητρούσης βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν υπολόγισε σωστά και το πλασέ του πέρασε άουτ, στην πιο αξιόλογη ευκαιρία της ΑΕΧ στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος όμως, το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη ανέβασε στροφές και πήραν τα ηνία του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Ευαγγελόπουλου. Ο Λευτέρης Γραμματικός ήταν ο βασικός…πρωταγωνιστής των φάσεων από πλευράς φιλοξενούμενων, καθώς ήταν αυτός που είχε δύο καλά σουτ στο 52′ και στο 61′ αντίστοιχα, αλλά και αυτός που αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (68′).

Ακολούθησε μία καλή στιγμή με τον Δημητρούση, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ευαγγελόπουλο ωστόσο στο 88′ η ΑΕΧ κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την καλή της απόδοση. Μετά από σέντρα από τα αριστερά και κόντρα σε αντίπαλο αμυντικό, ο Γραμματικός βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και ανενόχλητος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στα υπόλοιπα 7 λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα, οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σουτ, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Λιόλιο

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Δ., Ασλάνογλου, Μαρτσέλος (60′ Κούκλας), Καρατάσιος, Κίτσας Ν., Κίτσας Κ., Καραντουλαμάς, Κίτσας Σ., Βασιλείου, Ζωγράφος (80′ Τζέπης).

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Δημητρούσης, Σταμάτης, Ιωαννίδης Ζ. (75′ Δελητζάκης), Ιωαννίδης Θ., Λύτης, Φωτιάδης (46′ Κρουσταλλάς), Παμπουχίδης (46′ Μουζάκι), Στογιάννης, Δάτσης, Γραμματικός

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected