Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Δόξα Λιανοβεργίου 1-0

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, η τοπική ομάδα επικράτησε με 1-0 της Δόξας Λιανοβεργίου και ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου έφτασε τις 6 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα (οι 5 εντός έδρας) ενώ από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα υποχώρησε με το σημερινό αποτέλεσμα στη 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 11 ήττες μακριά από το Λιανοβέργι.

Οι ελάχιστοι θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο δεν κατάφεραν να δουν κάτι ουσιαστικό στο σημερινό ματς, μιας και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν άνευρες και χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους. Άλλωστε, ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος έχει ρίξει στα…τάρταρα το ενδιαφέρον των ομάδων στον δεύτερο γύρο και για το λόγο αυτό, αφενός μεν αποτρέπει τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στα γήπεδα και αφετέρου μειώνει κατά πολύ το αγωνιστικό κίνητρο.

Οι ευκαιρίες που μπορούν να καταγραφούν στο ματς είναι ελάχιστες και μετριούνται εύκολα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το πρώτο 45λεπτο μάλιστα θα…ξεχαστεί γρήγορα καθώς δεν συνέβη τίποτα αξιόλογο, με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ αλλά και κάποιες ατομικές κυρίως προσπάθειες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, τέρμα που προήλθε από λάθος του Καραλάζου ο οποίος δεν συγκράτησε τη μπάλα μετά τη σέντρα του Νικόπουλου και ο Πίκος που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν στη συνέχεια για την ισοφάριση, ανέβασαν την απόδοση τους ωστόσο παρά τις προσπάθειες αλλά και τις κινήσεις από τον πάγκο, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Τράντο και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Νικόπουλος, Τσακελίδης (46′ Σταματίου), Βύζας, Μουρατίδης (82′ Παπακωνσταντίνου Γ.), Γκιουλέκας, Παπακωνσταντίνου Δ., Μούκα, Ηλιάδης, Πίκος (58′ λ.τ. Τσαουσίδης), Πέγιος

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Τόζογλου Χ., Καραπατσάς, Λουκάς (80′ Θεοδώρου Κυρ.), Γερόπουλος (52′ Κύρτσογλου), Τζέπης, Παπαδόπουλος, Ντόι (67′ Ζαχόπουλος), Σουρλόπουλος, Γελαδάρης, Μπαντής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected