Κατηγορίες
Football League

Νίκη εξάποντο!

Τρίποντο που ισοδυναμεί με εξάποντο πήρε η Αναγέννηση σήμερα στο ΔΑΚ επικρατώντας με 1-0 της Καλλιθέας. Κι αυτό γιατί η αντίπαλος είχε και αυτή στόχο την σωτηρία.

Το αποτέλεσμα ήταν και δίκαιο και παλικαρίσιο. Η ομάδα της Καρδίτσας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου όταν και πέτυχε το χρυσό γκολ, ενώ στην επανάληψη, παρότι έμεινε νωρίς με 10 παίκτες από μία αμφισβητούμενη κόκκινη κάρτα όχι μόνο άντεξε αλλά έβγαλε πολύ πάθος και συνεπικουρούμενη από τον κόσμο της έφθασε στην κατάκτηση της νίκης.

Ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα που φέρνει τους κιτρινόμαυρους σε θέση ισχύος έναντι των άλλων διεκδικητών της παραμονής και τους δίνει το δικαίωμα να βλέπουν με άνεση την συνέχεια του πρωταθλήματος. Γι αυτό άλλωστε και πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και κόσμο με το σφύριγμα της λήξης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ(57 Μάιγκα), Μπλέντι, Καραγιάννης, Τζέκος(87 Ντιατά), Μπιτέλης, Κρητικός(19 Τσιλούλης)

Καλλιθέα (Σταθόπουλος): Σταυριανός, Λεβέντης(79 Κουρουκίδης), Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Ντιακιτέ, Γκίνι, Μάκο(46 Σταματάκος), Ντε Ολιβέιρα(75 Γουόρντεν), Τσίπρας, Κρεββατάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected