Κατηγορίες
Διάφορα

Πάγωσαν όλοι όταν γύρισε η γλώσσα του!

Στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου ο ποδοσφαιριστής του Ορφέα Σοφικού Βασίλης Τσιριμπάσης, ο οποίος «πήγε στον άλλο κόσμο και επέστρεψε», αφού του γύρισε η γλώσσα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Δόξα Ελληνοχωρίου για την Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου.

Σύμφωνα με το thrakisports.gr, ο παίκτης είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα, όπως και ο ίδιος αναφέρει στο προφίλ του στο facebook, με καταγωγή από τα Φωτεινά Πιερίας, όπου επίσης έπαιζε στον τοπικό Ορφέα πριν μεταφέρει το δελτίο του στον «συνονόματο» Ορφέα Σοφικού μετά τον διορισμό του. Όπως πολλοί συνάδελφοί του, συνδυάζει την παραμονή του στον Έβρο παίζοντας μπάλα στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η έγκαιρη επέμβαση των γιατρών αποσόβησε τα χειρότερα. Ο παίκτης μετά το περιστατικό, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ωστόσο πλέον χαίρει άκρας υγείας. «Εκ μέρους της ομάδας να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Σοφικού Τσιριμπάση Βασίλη γρήγορη ανάρρωση με υγεία και δύναμη και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Δόξα Ελληνοχωρίου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι ομάδες του Ελληνοχωρίου και του Σοφικού αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected