Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει Νίκη Αγκαθιάς, Νέα Γενεά Νικομήδειας, Άρη Παλαιοχωρίου και Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας για την άνοδο!

Ολοκληρώθηκε σήμερα και ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας και έχουμε πλέον ολοκληρωμένη την τετράδα ανόδου στην Α1 της νέας περιόδου.

Η Νίκη Αγκαθιάς και η Νέα Γενεά Νικομήδειας κατέκτησαν τον τίτλο στους δύο ομίλους της κατηγορίας αντίστοιχα και θα αναμετρηθούν στο μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή για τη σεζόν 2016/2017. Τα άλλα δύο εισιτήρια κατέκτησαν ο Άρης Παλαιοχωρίου και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, με τον δεύτερο μάλιστα να πετυχαίνει την τρίτη συνεχόμενη άνοδο σε ισάριθμα χρόνια!

Το SportsUp συγχαίρει :

Τη Νίκη Αγκαθιάς για την εξαιρετική της φετινή πορεία, που ήταν σε μεγάλο βαθμό προδιαγεγραμμένη, μετά τις πολύ σπουδαίες μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου. Με ισχυρή διοίκηση, έμπειρο προπονητή και οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, επιστρέφει μετά από χρόνια στα “μεγάλα σαλόνια”, με στόχο την καθιέρωση και – γιατί όχι – το παραπάνω βήμα. Άλλωστε το έχει πράξει ξανά στο παρελθόν!

Τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που χάρη στο μεγάλο φιλότιμο και την τεράστια προσπάθεια του προέδρου Κώστα Παρασκευαΐδη αλλά και του υπόλοιπου ΔΣ, απολαμβάνει πλέον τους καρπούς της επιτυχίας, που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή στην Α1 μετά από τρία χρόνια. Σημαντικό μερίδιο επιτυχίας και στον Γιώργο Ευτηριάδη, που βοήθησε τα μέγιστα με την πολυετή εμπειρία του στους αγωνιστικούς χώρους και βεβαίως στους ποδοσφαιριστές, που ξεχώρισαν για τη συνέπεια αλλά και τις επιδόσεις τους εντός του γηπέδου.

Τον Άρη Παλαιοχωρίου, που φέτος…έσπασε τα ρεκόρ με την αμυντική του συμπεριφορά, που σε μεγάλο βαθμό του έδωσε και το εισιτήριο για την άνοδο στην Α1. Διοίκηση που έβαζε την ομάδα πάνω από όλους αλλά προπονητικό τιμ (με επικεφαλής τον φιλόδοξο Δημήτρη Πρίντζιο) που έκανε τα πάντα ώστε να βγει το φετινό αποτέλεσμα, είναι το κράμα που αποτέλεσε το βαρόμετρο για την μεγάλη επιτυχία στην τρέχουσα σεζόν. Ισάξιο μερίδιο βεβαίως και στους ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν με πάθος και αγάπη για τον σύλλογο, μηδενός εξαιρουμένου.

Τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που πέτυχε το εντυπωσιακό “3×3” σε συνεχόμενες ανόδους, φτάνοντας στο υψηλότερο σκαλί του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού. Ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης, που παρέδωσε ψυχή και σώμα στον σύλλογο, τα μέλη της διοίκησης που βοήθησαν τα μέγιστα αλλά και ο παθιασμένος με τη δουλειά και την πειθαρχία, Φίλιππος Πέιος, αποτέλεσαν τους ισχυρούς κρίκους της αλυσίδας του Μέγα. Αυτοί όμως που ήταν οι πιο καθοριστικοί κρίκοι της αλυσίδας ήταν οι παίκτες, που (μπαρουτοκαπνισμένοι οι περισσότεροι) φανέρωσαν τη μεγάλη ποιότητα που διέθεταν και απέδειξαν πως δίκαια τους εμπιστεύτηκε φέτος η διοίκηση του συλλόγου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, ευχόμαστε το μέλλον να σας προσφέρει μεγαλύτερες χαρές!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected