Κατηγορίες
Super League 1

Στο φινάλε η πρώτη εκτός έδρας νίκη!

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου με ανατροπή και σημείωσε την πρώτη του εφετινή εκτός έδρας νίκη στην τελευταία αγωνιστική. Βραβεύσεις και πυροτεχνήματα στη Νέα Σμύρνη

Η τελευταία αγωνιστική της Super League βρήκε τον Λεβαδειακό να επικρατεί στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με 3-1., παρότι μάλιστα βρέθηκε να χάνει μόλις στο 6ο λεπτό. Τελευταία φορά που είχαν γευτεί τη χαρά της εκτός έδρας νίκης οι Βοιωτοί ήταν στις 28 Φεβρουαρίου 2016, πάλι στη Νέα Σμύρνη. Πέρασε δηλαδή περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που πανηγύρισαν τρίποντο μακριά από τη Λιβαδειά οι “πράσινοι”, οι οποίοι βέβαια βαθμολογικά έχουν υποβιβαστεί.

Ο Πανιώνιος είχε καπαρώσει την είσοδο στα playoffs πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (μπαίνει χωρίς βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα). Οι Βοιωτοί είχαν ως στόχο την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος στη Νέα Σμύρνη για να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και να αυξήσουν τις πιθανότητες να μείνουν στην κατηγορία, με την ελπίδα ότι ο Ηρακλής ή άλλη ομάδα δεν θα εξασφαλίσει άδεια. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο σύνδεσμος παλαιμάχων των γηπεδούχων βράβευσε τον προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τον μέσο Μανώλη Σιώπη και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Ζαμάνη. Γιορτινό κλίμα στη Νέα Σμύρνη μετά το φινάλε του αγώνα, παρά την ήττα, αφού η σεζόν για τον Πανιώνιο είναι πετυχημένη. Η ομάδα μπήκε στην πεντάδα και τα πυροτεχνήματα έδιναν και έπαιρναν.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Sport24.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Γκιοατά, Ταποκό (57′ λ. τρ. Μπάλλας), Μούκταρης, Αντωνιάδης, Καθάριος (60′ Λάμπρου), Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης, Μπεν, Μαχμούτοβιτς (73′ Γεσίλ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Βούρος, Μεντί, Καραχάλιος, Κουλιμπαλί (70′ Καλτσάς), Τόνι Σίλβα (84′ Γιουσούφ), Σουμπίνιο, Καραμπουέ, Βασιλείου (68′ Γιακουμάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected