Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Οι πρώτες αποχωρήσεις ενόψει καλοκαιριού

Το Σάββατο (29/4), οπότε και πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για τον Πλατανιά εν όψει της αποστολής στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο, αποχαιρέτησε τους μέχρι σήμερα συμπαίκτες του, ο Θανάσης Ντίνας.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μετά από 2 χρόνια παρουσίας στους “ερυθρόλευκους” αποτελεί οριστικά και τελεσίδικα παρελθόν, αφού δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ένας παίκτης που φέτος έκανε πολύ λίγες συμμετοχές και ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν από τον Γιώργο Παράσχο.

Ωστόσο, εκτός του Ντίνα, θα πρέπει ν’ αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις…

Ο Σίγκνεβιτς είναι ο επόμενος, καθώς μαζεύει αυτή τη στιγμή τα πράγματά του και την Τετάρτη (3/5) αποχωρεί, επιστρέφοντας στη Λευκορωσία, με τον δανεισμό του να ολοκληρώνεται. Ο 25χρονος επιθετικός είναι απίθανο να μπορέσει να αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν μετά τον 6μηνο δανεισμό του από τη Μπάτε Μπορίσοφ θα επιστέψει στην πατρίδα του. Ο Σίγκνεβιτς έπαιξε σε 16 ματς στη Σούπερ Λιγκ και σκόραρε 2 γκολ, ενώ είχε ακόμα 4 συμμετοχές στο Κύπελλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected