Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 4-0 (photos)


Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση η ΑΕ Αλεξάνδρειας, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη επικράτησε με 4-0, ωστόσο δεν πήρε το…δώρο από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, με αποτέλεσμα να παραμένει στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Οι “πράσινοι” δεν έθελξαν με την απόδοση τους, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν χάρη σε δύο τέρματα του Δημήτρη Καφέ (έφτασε τα 30 στο πρωτάθλημα) και ένα του Κώστα Πιπιλιάρη λίγο πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά έπαιξε ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες, έχοντας μάλιστα τουλάχιστον τρεις πολύ καλές στιγμές μπροστά στα καρέ του Καρακούτση.

Η…ορμή με την οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕ Αλεξάνδρειας, απέκτησε σάρκα και οστά στο 9ο μόλις λεπτό, όταν ο Αβραμόπουλος βρήκε με ωραία κάθετη τον Λαμπριανίδη ο οποίος “έσπασε” το τεχνητό off-side, βρήκε με τη μία τον Καφέ στο ύψος της μικρής περιοχής και ο τελευταίος με πλασέ εξ επαφής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 16′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Τσαρτσίου βρήκε τον Τασιώνα στο ύψος του πέναλτι, ο τελευταίος έκανε ωραία προσποίηση στον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό κατέληξε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Καρακούτση.

Τρία λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν Ιορδανόπουλος έκανε το σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί του Αχιλλέα δεν απομάκρυναν όπως έπρεπε και ο Πιπιλιάρης με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουμπουλέντρα.

Το σημαντικό προβάδισμα της ΑΕΑ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δημιούργησε νέα δεδομένα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να χάνεται ο ρυθμός στη συνέχεια.

Στο 35′ οι “πράσινοι” αστόχησαν από καλή θέση σε σουτ που επιχείρησε ο Λαμπριανίδης, ενώ στο 42′ ήταν η σειρά των “κυανόλευκων” να απειλήσουν όταν ο Γιαμαλίδης πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Πέικος πρόλαβε και έβαλε τη κόντρα, στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να φορτσάρουν ιδιαίτερα, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Αχιλλέας είχε μια καλή στιγμή στο 70ο λεπτό, το σουτ όμως του Τασιώνα απέκρουσε ο Κααρακούτσης ενώ στο 73′ ήταν η σειρά του Καφέ να απειλήσει από κοντά, ο Μπουμπουλέντρας όμως ήταν εκεί για να αποσοβήσει το σίγουρο γκολ.

Στο 76′ το σουτ του Σακελλάρη με το αριστερό βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον Καρακούτση ενώ στο 84′ ο ίδιος παίκτης απείλησε από πλευράς Αχιλλέα, το σουτ όμως κατέληξε άουτ.

Οι “πράσινοι” όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με δύο γκολ του Δημήτρη Καφέ, έφτασαν στο τελικό 4-0. Αρχικά στο 82′ όταν ο έμπειρος επιθετικός έκανε το “ένα-δύο” με τον Πέικο και πλάσαρε ιδανικά τον Μπουμπουλέντρα και δύο λεπτά αργότερα βρήκε και πάλι δίχτυα για το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Τράντο.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Ιορδανόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Λαμπριανίδης, Γιοβανόπουλος, Αβραμόπουλος, Πέτκος, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης (61′ Νικολόπουλος), Καφές

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σακελλάρης, Στογιάννος Ρ., Καραμεταξάς, Τσάλμας (72′ Κάργας), Στογιάννος Γ., Τσαρτσίου, Γιαμαλίδης, Τασιώνας, Μπράτσης

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected