Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Ολυμπιακός Νάουσας 6-1 (photos)

Ευρεία νίκη για την ΑΕ Χαρίεσσας στο σημερινό παιχνίδι, που εξασφάλισε ουσιαστικά την 8η θέση και θα κοντραριστεί με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου για την 7η.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, μετά από ένα “στείρο” πρώτο μέρος, πάτησε…γκάζι στο δεύτερο και έφτασε στα έξι τέρματα, σημειώνοντας την πιο μεγάλη σε έκταση νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε σε παθητικό τα 100 τέρματα και έχει πλέον τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Μετά από ένα ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα (παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν, με κυριότερες αυτές των γηπεδούχων), η ΑΕΧ ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με μια εύκολη επικράτηση.

Την αρχή έκανε στο 53ο λεπτό ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Στογιάννη, ακολούθησε ο δημιουργός του πρώτου τέρματος που σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σπαθάκη ενώ στο 66′ ο ίδιος παίκτης ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα

Στο 71′ ο Λύτης βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ενώ το 5-0 σημειώθηκε στο 79ο λεπτό, όταν ο Σταμάτης έκανε την κούρσα από τα δεξιά, πέρασε δύο αμυντικούς, “έσπασε” τη μπάλα στο Δημητρούση και αυτός με πλασέ νίκησε τον Σπαθάκη.

Σε διάστημα δύο λεπτών (82′-83′) οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, αρχικά η ΑΕΧ με τον Γραμματικό ο οποίος σκόραρε μετά από πάσα του Σταμάτη και ωραία ατομική προσπάθεια και στη συνέχεια ο Γαλανός, που σημείωσε το γκολ της τιμής για τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Ζαχαριάδη και Χαλατζιούκας

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Παμπουχίδης (67′ Κωστογλούδης), Ιωαννίδης Ζ., Σταμάτης, Δάτσης (50′ Δελητζάκης), Φωτιάδης, Λύτης, Τουμαράς (79′ Διτσόλας), Δημητρούσης, Γραμματικός, Στογιάννης

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Τσέλιος Κ. (72′ Σεπιτάνος), Ιτσκάρας (58′ Αλιάτσης), Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π., Μύγγας (72′ Μουμτζίδης), Τούσιας, Σαρακατσιάνος, Πετρίδης, Γαλανός, Τσαμπούρης

δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την Ελένη Δασκαλάκη :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected