Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” – Ατρόμητος Διαβατού 1-0

Κόντρα σε έναν εκπληκτικό Άκη Νικολαΐδη, που κατέβασε τα…ρολά στην εστία του Ατρόμητου Διαβατού, ο ΓΑΣ Κοπανού πήρε τη νίκη που τον διατηρεί “μέσα” στο παιχνίδι για την 5η θέση.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά, μπροστά σε λιγοστούς θεατές, είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Ο μοναδικός που κατάφερε να νικήσει τον πρώην πορτιέρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας ήταν ο Μάκης Σπανός, ο οποίος δέχτηκε την ασίστ του Ντέλλα και στο 34ο λεπτό, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τόσο ο σκόρερ του σημερινού αγώνα (σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις), όσο και οι Ντέλλας, Μπούφι, Χρήστος Οικονόμου και Τριανταφυλλίδης δεν κατάφεραν σε ισάριθμες περιπτώσεις να νικήσουν τον Νικολαΐδη, ο οποίος πραγματοποίησε μία σειρά εντυπωσιακών επεμβάσεων.

Ο Ατρόμητος, που αγωνίστηκε και πάλι με πολλές ελλείψεις και αναγκάστηκε να παίξει για ένα ολόκληρο 45λεπτο με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Κλάψη, ο οποίος μάλιστα έδωσε εξ ανάγκης το παρόν σήμερα παρά το γεγονός πως προερχόταν από χτύπημα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Το τελικό αποτέλεσμα δίνει το δικαίωμα στον ΓΑΣ να ελπίζει βάσιμα στην 5η θέση της κατάταξης, μιας και ο προπορευόμενος ΓΑΣ Ροδοχωρίου αγωνίζεται με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων αλλά και πραγματοποιεί το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Τριανταφυλλίδη και Βαλκάνο

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” : Χαβιαρόπουλος, Πρόιος, Κατσουγιαννόπουλος, Μποζίνης, Χαραλαμπίδης, Τριανταφυλλίδης (75′ Οικονόμου Α.), Μπούφι, Τόσκα (59′ Κελέσμητος), Οικονόμου Χ. (90′ Κουκουτσίδης), Σπανός, Ντέλλας

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Παγγούρας, Κλάψης, Μουρατίδης, Δαλήγγαρος, Μανιόπουλος, Βοργιατζίδης, Δημητριάδης, Αρβανιτίδης, Τσιολάκης, Λιλιόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected