Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Μεγάλη πρόκριση κόντρα σε έναν ιστορικό αντίπαλο!

Σπουδαία πρόκριση για τον ΑΠΟ Κερατσίνι, ο οποίος άφησε την Καλαμάτα εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Η Καλαμάτα δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που πριν από δύο εβδομάδες πήρε μετά από μάχη την πρόκριση επί του Πανηλειακού και με την απόδοση της έδωσε το δικαίωμα στους Πειραιώτες να “κλέψουν” την πρόκριση με ένα γκολ στο 88′ και να πανηγυρίσουν με τους περίπου 50 οπαδούς τους που βρέθηκαν στην Καλαμάτα, την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Η Μαύρη Θύελλα έπεσε στην παγίδα ενός ματς σε πολύ αργό τέμπο με πολλές διακοπές. Εγκλωβίστηκε στο παιχνίδι σκοπιμότητας των αντιπάλων της και σε καμία περίπτωση δεν άσκησε την πίεση και δεν παρουσίασε την αποφασιστικότητα που απαιτούσε το ματς.

Η ανάπτυξη της ήταν χωρίς φαντασία, μονοδιάστατη και εν τέλει εύκολα αντιμετωπίσιμη από τους αντιπάλους της που πως ομολόγησαν και οι ίδιοι μετά το τέλος του ματς περίμεναν περισσότερα από τους μελανόλευκους.

Το… στραβό απόγευμα φάνηκε από το ζέσταμα για τη Καλαμάτα καθώς ο Άγγελος Μπαστακός ένιωσε ένα μικρό τράβηγμα στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον προσαγωγό και ενώ είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα τη Θέση του πήρε ο Άρης Σταματελόπουλος.

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής αποδείχτηκε καθοριστική στην εξέλιξη του ματς καθώς ο Γιάννης Καλογερόπουλος μετατοπίστηκε στο κέντρο της άμυνας και έτσι παιχνίδι για την Καλαμάτα σε όλο το πρώτο μέρος έγινε μόνο από την αριστερή πλευρά με τον Νίκο Λιόλιο. Η Μαύρη Θύελλα ήταν προβλέψιμη καθώς έλειπε ο επιτελικός μέσος ο οποίος Θα μπορούσε να δημιουργήσει καταστάσεις και από τον άξονα ενώ από τα δεξιά δεν ήρθε σχεδόν καμία προσπάθεια.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport365.gr

Συνθέσεις

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Τάσος Χατζηαγγελής-‘Ελβιο Μάνα) : Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Σταματελόπουλος, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Βασιλόπουλος (90′ Σαραντόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (65’ Νάτσης), Μπεγέτης (84 Μερκούρης)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασ. Σπάθας): Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάϊ (93′ Αγγελάκης), Μπατής, Βαπης, Διάκος (94′ Μαναριώτης), Ψυχογιός, Γκιάτης, Κιάφα (65′ Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected