Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οριστική παραμονή για το “πλατανόφυλλο”!

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο Κίτρος ανάμεσα στην Πύδνα και τον Θεσπρωτό. για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής με τους φιλοξενούμενους να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία και μαθηματικά, απέναντι στους αδιάφορους βαθμολογικά, Κιτριώτες.

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμα δυο τερμάτων που απέκτησε στο 1 ο μέρος με γκολ των Καραγκούνη στο 21′ και Ιορδανίδη στο 45′ και οι Ηπειρώτες αφού πρώτα μείωσαν με αυτογκόλ του Κόλα στο 62′ έφτασαν στο «χρυσό» 2-2 με τον Πέντσα στο 83′ και «σφράγισαν» το «εισιτήριο» της σωτηρίας τους.

Η Πύδνα, συνολικά ήταν ανώτερη και πέρα από τα δυο γκολ έχασε κι άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καραγκούνη στο 50′, όμως δεν κατόρθωσε να φτάσει στο «τρίποντο», μετρώντας την τέταρτη ισοπαλία της στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κόλα, Τσατσαρής, Κωτσιόπουλος, Πιαστόπουλος, Καραγκούνης (77′ Τουλίκας), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης (60′ Κωστίκος), Ιορδανίδης, Ντόσης (51′ Γ. Κυπαρίσσης).

Θεσπρωτός (Νίκος Σταύρου): Μπότσαρης, Λαγός (76′ Τσιμτσούδας), Ηλίας, Νόνης, Μυρσινιάς, Πέντσας (87′ Μπλέτσας), Μέμος (66′ Ντόκος), Γιάκος, Σουκιάς, Βιτώρος, Πολυχρονιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected