Κατηγορίες
Football League

Αποχώρηση στον Αιγινιακό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Ο Λουτσιάν Μπουρντουζάν, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, αποτελεί παρελθόν από τον Αιγινιακό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός του Λουτσιάν Μπουρντουζάν από τη 18άδα του Αιγινιακού για τον αγώνα με τον ΑΟ Χανιά.

Ο Ρουμάνος επιθετικός είχε αγωνιστεί σε 14 αγώνες με τους «κυανόλευκους» και είχε σημειώσει 2 γκολ στο δεύτερο μισό, όμως η μη χρησιμοποίησή του οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News σε πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και το οποίο τον οδήγησε στην έξοδο.

Συγκεκριμένα, όταν ο έμπειρος φορ αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν στα αρχικά πλάνα, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Παρότι η ΠΑΕ ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντί του, ο ίδιος υπέπεσε για δεύτερη φορά σε πειθαρχικό παράπτωμα. Και αν την πρώτη φορά του δόθηκε… άφεση αμαρτιών, τώρα δεν συνέβη το ίδιο και ο Μπουρτουζάν αποτελεί παρελθόν.

«Η ομάδα δεν έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές που βάζουν το «εγώ» τους πάνω από το «εμείς» και λειτουργούν εις βάρος του συνόλου κατ’ επανάληψη», δήλωσε σχετικά στο FL News ο προπονητής του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος και με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε ότι ο 33χρονος δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected